Reacția lui Todoran când a fost întrebat despre posibilul transfer al lui Moruțan! Antrenorul a vorbit și despre Vinicius

FCSB poate pierde un jucător valoros. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 18:25
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 20:11

După cum sport.ro a informat în exclusivitate, Galatsaray mai vrea să transfere un român după ce a reușit să îl ia pe Cicâldău de la Craiova. Olimpiu Moruțan este următoarea țintă a turcilor. 

Dinu Todoran a fost întrebat la conferința de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova despre posibilitatea de a-l pierde pe tânărul jucător și a răspuns sincer că ar fi o pierdere pentru echipă. Totodată, întrebat despre criticile recente ale patronului Gigi Becali la adresa fotbalistului, Todoran și arătat încrederea în Moruțan. 

  • Reacția lui Todoran când a fost întrebat despre posibilul transfer al lui Moruțan! Antrenorul a vorbit și despre Vinicius

„E un jucător valoros, care face diferența, m-aș bucura foarte mult pentru el ca jucător dacă s-ar transfera, dar pentru mine, ca antrenor, e o mare pierdere. E început de campionat, dar e un jucător important și va face ușor diferența”, a spus Dinu Todoran despre Moruțan.  

Vinicius, o mutare inspirată?
 

Întrebat despre posibilul transfer al lui Paulo Vinicius, dupa ce au apărut zvonuri că el ar fi jucătorul cu care Gigi Becali a luat legătura pentru transfer, Todoran s-a arătat deschis venirii fostului jucător de la CFR Cluj. 

„Orice jucător de valoare este bine venit la noi, domnul Becali decide pe cine transferă”, a adăugat antrenorul. 

„Nu mai vreau să critic jucătorii, dar trebuie să vorbim despre asta. Poate să facă o prostie din asta, de te curăță. Zici că e speriat de bombe. La gafa pe care a făcut-o Cristea, eu azi am contactat să iau un fundaș central. Așa ceva nu ai voie să faci. Poți să pierzi mari calificări. Va mai juca, în sezonul regulat, unde nu contează că se înjumătățesc punctele”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!