VIDEO EXCLUSIV „Eu îi zic asta, el face așezările!” Gigi Becali a anunțat jucătorii care nu vor mai lipsi din echipa lui Nicolae Dică: „Îi cer pe amândoi!”

Gigi Becali este nemulțumit de prestația echipei sale, însă are încredere în capacitatea fotbaliștilor săi de a reveni.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2022, 11:11
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2022, 11:58

FCSB a făcut 12 transferuri în această vară, însă a renunțat la Vadim Rață după doar câteva săptămâni. Roș-albaștrii au avut ca obiectiv principal în acest sezon calificarea în grupele UEFA Europa Conference League, astfel încât Gigi Becali să își asigure suma consistentă de bani asigurată echipelor calificate. Titlul în Liga 1 a fost cel de-al doilea obiectiv, care însă pare imposibil de atins după startul extrem de slab din campionat. 

Vicecampioana României se află pe locul al 14-lea în clasament, având doar 8 puncte obținute în 9 meciuri jucate, iar patronul echipei a dezvăluit, după înfrângerea suferită cu Universitatea Craiova, scor 1-2,  că obiectivul nou este accederea în play-off. Ultimele două transferuri făcute de Gigi Becali au fost și printre cele mai importante din această perioadă și au venit după calificarea în grupele competiției europene. 

Andrea Compagno, Billel Omrani și Boban Nikolov sunt ultimii jucători care au semnat cu FCSB, iar în cazul primilor doi au existat numeroase reacții, în sensul că nume importante din fotbal se întrebau cum ar putea fi folosiți cei doi. Finanțatorul a venit însă cu răspunsul. 

Gigi Becali, cerere clară pentru Nicolae Dică

Patronul de la FCSB a vorbit despre ultimele transferuri și când a fost întrebat dacă îi va folosi în același timp pe Andrea Compagno și Billel Omrani, a dezvăluit că îi va transmite lui Nicolae Dică această condiție. 

„Păi, normal că așa o să fie, nu că dacă văd. Nu are cum să fie altfel, sunt amândoi jucători valoroși și trebuie să joace amândoi. Cum văd eu, noi acum să jucăm ori cu Cordea inter dreapta, ori cu 4-4-2, trebuie Coman sau Tavi cine e să alerge, trebuie să jucăm cu doi atacanți. Nu știu dacă aduce schimbare tactică, eu pot să îi spun lui Dică, să mă țin de cuvânt: 'Omrani și Compagno, amândoi în teren' Pot să îi zic asta, iar el să facă așezările. 

Ca să mă țin de cuvânt, îi cer pe amândoi în teren, sunt prea valoroși jucătorii. Nu poți să îi ceri lui Compagno, se bătea singur, Coman nimic, a fost șters, după a intrat altul mai șters, care a și pierdut mingea. Compagno trebuie să primească mingea acolo”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena

Modifică setările cookies