EXCLUSIV | „Este o mare idioțenie!” Sorin Cârțu, reacție dură după ce Ouzounidis s-a plâns în presa din Grecia

Ouzounidis a făcut dezvăluiri surprinzătoare în presa din Grecia după despărțirea de Universitatea Craiova!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 11:13
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 15:29

Grecul care a condus-o de pe bancă pe Universitatea Craiova în ultimele șase luni a declarat în presa din țara natală că i-au fost impuși mai mulți jucători în prerioada petrecut la echipa din Bănie.

Ouzounidis a susținut, potrivit gsp.ro, care îi citează jurnaliștii de la Sport Day, că Mihai Rotaru ar fi încercat, prin intermediul lui Sorin Cârțu, să-i impună o listă de jucători care să nu fie scoși niciodată din echipă.

„Nu cred că a spus-o Ouzounidis. Pentru că eu, din ce îl știu pe Marinos și discuțiile pe care le-am avut noi despre fotbal, niciodată nu au cuprins o listă cu jucători.

Este o imbecilitate. Nu știu cui îi aparține, pentru că eu cu Ouzounidis nu am discutat niciodată. Am citit și eu că i-aș fi spus că joace cu Lazar și Găman. Păi și ce, dacă i-aș fi spus... ăștia erau juniori sau niște necunoscuți? Era vreo soluție proastă? Nu a existat așa ceva”, a spus Sorin Cârțu la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Ouzounidis s-a despărțit de Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a luat decizia de a-i rupe contractul lui Marinos Ouzounidis, după ce Universitatea Craiova a pierdut manșa tur a duelului cu albanezii de la Laci, în turul doi preliminar al Conference League.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!