EXCLUSIV | „Este o mare idioțenie!” Sorin Cârțu, reacție dură după ce Ouzounidis s-a plâns în presa din Grecia

Ouzounidis a făcut dezvăluiri surprinzătoare în presa din Grecia după despărțirea de Universitatea Craiova!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 11:13
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 15:29

Grecul care a condus-o de pe bancă pe Universitatea Craiova în ultimele șase luni a declarat în presa din țara natală că i-au fost impuși mai mulți jucători în prerioada petrecut la echipa din Bănie.

Ouzounidis a susținut, potrivit gsp.ro, care îi citează jurnaliștii de la Sport Day, că Mihai Rotaru ar fi încercat, prin intermediul lui Sorin Cârțu, să-i impună o listă de jucători care să nu fie scoși niciodată din echipă.

„Nu cred că a spus-o Ouzounidis. Pentru că eu, din ce îl știu pe Marinos și discuțiile pe care le-am avut noi despre fotbal, niciodată nu au cuprins o listă cu jucători.

Este o imbecilitate. Nu știu cui îi aparține, pentru că eu cu Ouzounidis nu am discutat niciodată. Am citit și eu că i-aș fi spus că joace cu Lazar și Găman. Păi și ce, dacă i-aș fi spus... ăștia erau juniori sau niște necunoscuți? Era vreo soluție proastă? Nu a existat așa ceva”, a spus Sorin Cârțu la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Ouzounidis s-a despărțit de Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a luat decizia de a-i rupe contractul lui Marinos Ouzounidis, după ce Universitatea Craiova a pierdut manșa tur a duelului cu albanezii de la Laci, în turul doi preliminar al Conference League.

Modifică setările cookies