Becali nu a glumit! Un jucător important este out din lotul FCSB pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

Gigi Becali FCSB Iulian Cristea Superliga Becali nu a glumit! Iulian Cristea este OUT din lotul pentru derbyul cu Universitatea Craiova
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 00:52
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 00:53

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova este capul de afiș al etapei a doua din campionatul României.

Pentru acest meci, Dinu Todoran nu se va putea baza pe Iulian Cristea. ProSport anunță că Gigi Becali a decis ca Iulian Cristea să nu fie în lotul cu care echipa sa o va înfrunta pe Universitatea Craiova.

Becali nu a fost mulțumit de ultimele meciuri ale lui Cristea, iar gafele din meciul cu Karagandy, din Conference League, i-au fost fatale. Fundașul adus de la Gaz Metan Mediaș a fost criticat de patron după meci, acesta spunând chiar că este în căutarea unui alt fundaș. FCSB și-l dorește pe Vinicius, fostul fundaș de la CFR Cluj.

  • Becali nu a glumit! Iulian Cristea este OUT din lotul pentru derbyul cu Universitatea Craiova

"Nu mai vreau să critic jucătorii, dar trebuie să vorbim despre asta. Poate să facă o prostie din asta, de te curăță. Zici că e speriat de bombe. La gafa pe care a făcut-o Cristea, eu azi am contactat să iau un fundaș central. Așa ceva nu ai voie să faci. Poți să pierzi mari calificări. Va mai juca, în sezonul regulat, unde nu contează că se înjumătățesc punctele", a spus Gigi Becali, la PRO X.

Din primele informații, Gigi Becali s-a interesat de transferul lui Vinicius, fost jucător la CFR Cluj. Vinicius este dezamăgit de tratamentul primit la Cluj, considerând că a fost trădat, astfel că nu ar spune nu unei treceri la rivala din campionat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!