Gabi Balint CFR Cluj FCSB stadion ghencea Superliga Gabi Balint

„Ei trebuie să înțeleagă asta!” O legendă stelistă, mesaj direct către reprezentanții FCSB

FCSB va disputa primul meci pe stadionul din Ghencea, după o pauză de aproape zece ani, împotriva lui CFR Cluj, duminică, de la ora 21:30.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 06 August 2023, 20:40
Data actualizarii: Duminica 06 August 2023, 20:43

Gabi Balint, susținător al CSA Steaua în războiul cu FCSB, a vorbit despre revenirea vicecampioanei din Superliga pe stadionul din Ghencea.

„N-am nicio problemă! Eu am spus de mult că la un moment dat o să-i forțeze pe cei de la CSA să închirieze stadionul FCSB-ului.

Ei (n.r. - fCSB) trebuie să înțeleagă că nu au palmaresul, nu au numele sau instoria Stelei și lucrurile cred că se vor liniști în viitor. Ei au primit atunci doar niște jucători, nu li s-au dat și toate celelalte”, a spus Gabi Balint la Digisport.

FCSB - CFR Cluj se joacă pe stadionul din Ghencea

FCSB va disputa meciul cu CFR Cluj, din cadrul etapei a 4-a a Superligii, pe stadionul Steaua.

„FCSB - CFR Cluj, pe Stadionul Steaua! FCSB anunţă că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul 'Steaua". Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, au transmis reprezentanţii clubului FCSB, în urmă cu o săptămână.

Derby-ul FCSB - Dinamo, din cadrul etapei a 2-a a Superligii, scor 2-1, care trebuia să aibă loc pe stadionul Steaua, s-a disputat în cele din urmă pe arena "Arcul de Triumf" din Capitală, după ce contractul de punere la dispoziţie nu a mai fost semnat de echipa din primul eşalon şi Clubul Sportiv al Armatei Steaua, din cauza unor clauze.

Ulterior, Corpul de control al premierului Marcel Ciolacu a început verificări cu privire la activitatea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, cercetând, între altele, modul de administrare a Complexului sportiv Steaua Ghencea. Inspectorii guvernamentali au efectuat controale asupra modului de obţinere a veniturilor din exploatarea complexului şi a cheltuielilor de funcţionare a acestora, urmare şi a unor relatări ale presei sportive pe acest subiect. Perioada pentru care se realizează controlul este de la 1 ianuarie 2021 până în prezent.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!