„E presiune pe FCSB, pentru că se joacă în Ghencea?” Răspunsul lui Andrea Mandorlini

FCSB - CFR Cluj Andrea Mandorlini Ghencea Superliga Superliga Andrea Mandorlini
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 August 2023, 20:41
Data actualizarii: Duminica 06 August 2023, 21:53

FCSB - CFR Cluj, LIVE TEXT - AICI

Meciul dintre cele două cluburi se va desfășura pe stadionul „Steaua” din Ghencea, asta după ce FCSB a reușit să închirieze arena după un lung șir de negocieri cu reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei.

„E presiune pe FCSB, pentru că se joacă în Ghencea?” Răspunsul lui Andrea Mandorlini

Înainte de meci, Andrea Mandorlini a vorbit și a remarcat faptul că e o seară specială, pentru că se va juca pe arena din Ghencea care e arhiplină. De asemenea, antrenorul CFR-ului a remarcat că va vedea în timpul meciului dacă la FCSB va exista presiune, pentru că echipa revine pe stadionul „Steaua” după mai bine de opt ani.

„E o senzație frumoasă, pentru că se joacă pe acest stadion. FCSB e prima în clasament și se descurcă foarte bine. Am jucat în Conference League și nu am fost prea norocoși. Iar în seara asta vom întâlni echipa din fruntea clasamentului.

(n.r. - E presiune pe FCSB, pentru că revine în Ghencea?) Nu știu, vom vedea în timpul meciului cum va fi. Cu siguranță că ambientul și că meciul în sine arată cu adevărat ce înseamnă fotbalul. Va fi un meci frumos”, a spus Mandorlini.

FCSB - CFR Cluj, LIVE TEXT de la 21:30

Privind strict continuitatea sportivă, cele două s-au mai întâlnit de 70 de ori în principala competiţie internă, de 26 de ori s-au impus bucureştenii, de 19 ori au câştigat clujenii, iar alte 25 de partide s-au terminat la egalitate, scrie LPF.

Pe 15 decembrie 2022, FCSB - CFR 0-1 a fost singurul succes reuşit de ardeleni în precedentele șapte dueluri pe prima scenă, în rest au fost patru victorii ale FCSB (inclusiv ultima dispută directă, cea din 14 mai 2023, FCSB - CFR 1-0) şi două rezultate de egalitate.

Pentru tehnicianul italian Andrea Mandorlini, partida din această rundă va fi a doua pe care o va disputa împotriva grupării bucureştene, precedenta având loc pe 28 februarie 2010, CFR Cluj - FCSB 1-1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!