„E o așchie de femeie!” Gigi Becali, atac furibund la adresa Maiei Sandu, președintele Moldovei: „Nu știe de capul ei!”

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 22:20
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 23:49

Gigi Becali nici nu vrea să audă despre posibilitatea ca Maia Sandu, președintele Moldovei, să candideze la prezidențiale în România.

Potrivit latifundiarului din Pipera o astfel de soluție ar fi inacceptabilă și nu s-a ferit chiar să arunce cu vorbe grele la adresa liderului statului vecin.

„Vă duce mintea să faceți doar Maia Sandu președinte. Maia Sandu președinte niciodată, aia e o așchie de femeie. Chiar așa am ajuns? Ea nu știe pe unde să își scoată căciula. Eu nu mai intru în politică, eu nu am timp de biserică.

Dupa ce am avut un luteran, acuma vine una piticanie din Moldova, Maia Sandu. Nu știe de capul ei! Și după îl punem pe Terhes, că zice Simion. Acum băgăm un răspopit? Pune pe Ciucă președinte, e ortodox adevărat!”, a spus Gigi Becali.

Scenariul unei posibile candidaturi a Maiei Sandu la alegerile prezidențiale din România a început să circule masiv în spațiul public, după ce Marcel Ciolacu, președintele PSD, a răspuns unei întrebări despre o eventuală susținere, împreună cu PNL, a liderului politic moldovean la alegerile din 2024.

Moldovenii o vor pe Maia Sandu la conducerea țării pentru încă un mandat

„Eu cred că doamna președinte trebuie să răspundă, în primul rând. Dar ca cetățean al Republicii Moldova îmi doresc ca doamna președinte să rămână cel puțin 8 ani președintele Republicii Moldova, pentru că are un mandat puternic din partea cetățenilor, iar reformele pornite sunt de abia la început. Pentru mine asta este important acum...Să facem ce ne-am propus.

Eu văd posibil ca Republica Moldova, împreună cu Maia Sandu, să ajungă în UE și să transformăm țara noastră”, a spus Andrei Spînu, vicepremier și ministru al infrastructurii și dezvoltării regionale din Republica Moldova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!