Liga 1

Adevăratul motiv pentru care Marius Croitoru nu are încă licență PRO: „Asta e problema lui!”

Valeriu Iftime a explicat de ce Marius Croitoru nu are licență PRO.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 00:20
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 00:42

Duelul dintre Botoșani și Rapid a scos la lumină o situație cel puțin ciudată care se petrece pe baca celor două echipe.

Atât Marius Croitoru (Botoșani), cât și Mihai Iosif (Rapid), sunt antrenori fără licență PRO, iar acest lucru nu le-a permis, în urma unei decizii luate de FRF, să coordoneze meciul de la marginea terenului sau să ofere declarații la finalul meciului.

Valeriu Iftime, patronului clubului din Botoșani a explicat de ce Croitoru nu are încă licența PRO în ciuda faptului că a demonstrat în anii petrecuți pe banca moldovenilor că este un antrenor valoros.

„Nu poți să nu-i dai voie unui antrenor care face jocul, pregătește tactica, să nu vorbească la finalul meciului. Nu e vorba aici de licență. Bineînțeles că nu poți fi profesor universitar dacă nu ai niciun document.

Oricum, el trebuie lăsat să-și facă meseria, pentru că eu îl cunosc și l-am numit pe bancă, chiar dacă nu e antrenor principal. Are voie să vorbească, poate să facă orice, dar trebuie să ai în organigramă un antrenor cu licență.

E un pic deplasat. E nedrept ca niște antrenori care au făcut o anumită performanță să nu aibă voie să vorbească. Am respectat regulamentul, avem antrenor cu licență. Lasă-l pe ăla care cred eu că este mai bun să-și facă treaba.

Mai durează până își ia licența, pentru că el a avut o problemă cu liceul, cu bacul, de fapt. El are licență, dar mai durează până își ia licența PRO, pentru că nu a putut să se încrie în România să dea bacul și s-a dus prin Moldova, unde cred că a făcut și Mirel Rădoi”, a spus Valeriu Iftime la Digi Sport.

Rapid Bucureşti a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 2-0, duminică seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a şasea a Ligii I de fotbal.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies