Liga 1

Scandalul cu antrenorii fără licență continuă! Marius Croitoru iese la atac: "Am jucat până la 38 de ani"

Tehnicianul celor de la FC Botoșani le răspunde contestatarilor.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 10:23
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 10:26

Conducătorii din fotbalul românesc au anunțat că nu vor mai permite antrenorilor care nu dețin licența PRO să dea indicații de la margine, iar printre cei afectați sunt Ilie Poenaru, de la Academica Clinceni, Mihai Iosif, de la Rapid, și Marius Croitoru, de la FC Botoșani.

Antrenorul echipei moldovene nu se lasă însă intimidat și spune că a făcut toate demersurile pentru a-și termina școala, urmând cel mai probabil să se îndrepte către Republica Moldova, acolo unde mulți dintre tehnicienii români au obținut licența PRO.

"A fost pandemie, nu s-a făcut clasă de licență PRO. Sunt aceeași generație cu Ianis Zicu. Noi nu avem terminată licența A în România. Nu avem legătură cu școala de antrenori din România. Dacă voi fi primit în România, cu siguranță, cu mare plăcere.

Dacă nu, voi fi nevoit să o fac în Moldova. Sunt aceleași reguli UEFA ca peste tot. Acolo nu cer bacalaureatul. Ni s-au spus anumite litere de regulament pe care le încălcam pentru că aveam doar licența A. Nu aveam dreptul ca antrenor secund cu licența A să participi la conferințe înainte și după meciuri", a spus antrenorul.

"Regulamentul specifică foarte clar"

 

"Școala Federală nu mi-a interzis să dau indicații. Regulamentul specifică foarte clar! Indicații poate să dea directorul tehnic, antrenorul cu licența PRO și antrenorul cu licența A. Nu cred că Marius Croitoru care are licența A nu vrea să facă licența PRO. NU! Eu am jucat fotbal până la 38 de ani. Când să fac școala?", a declarat Marius Croitoru, pentru digisport.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies