„E clar de ce a cerut mai mult Gigi!” Informații legate de interesul lui Ferencvaros pentru Malcom Edjouma 

Malcom Edjouma FCSB Mihai Stoica Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 08:24
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 08:26

Malcom Edjouma (26 ani) a fost eroul FCSB-ului în deplasarea cu CFR Cluj din Gruia, scor 0-1.

Mijlocașul francez a marcat singurul gol al partidei, în a doua repriză, aducând astfel trei puncte importante echipei sale. Edjouma a reușit să înscrie la două zile după informațiile potrivit cărora ar fi negociat un posibil transfer cu Ferencvaros și ar fi mers deja la Budapesta pentru a semna. 

Clubul a negat vehement informațiile, prin prezența fotbalistului la conferința de presă premergătoare meciului, alături de managerul general al echipei, Mihai Stoica. Edjouma a precizat atunci că nu a fost în niciun moment la Budapesta și nici că ar avea informații legate de o posibilă ofertă. 

Mihai Stoica anunță discuții pentru Malcom Edjouma 

Mihai Stoica a vorbit recent despre fotbalist, dezvăluind că în urmă cu mai mult timp au existat discuții cu un club interesat, care însă nu a fost dispus să achite suma cerută de Gigi Becali. 

„Cei de la CFR au protestat că Edjouma era în teren şi nu la Budapesta (n.r. - referitor la informaţiile conform cărora mijlocaşul se afla la Budapesta, înainte de meciul cu CFR Cluj, pentru a semna cu Ferencvaros)

Au fost discuţii, dar nu recent. La momentul ăsta nu mai e nicio discuţie. Oamenii se codeau la 1.2 milioane (n.r. - de euro), deci Gigi (n.r. - Becali a declarat că a cerut mai mult, doar ca să refuze) e clar că a cerut mai mult ca să oprească speculaţiile. Că vine, pleacă, semnează, e, nu e.

Îl consider un jucător foarte, foarte important. Mă bucur că (n.r. - Edjouma) a înţeles că poate da un randament mult mai bun pe o altă poziţie decât era obişnuit. Cea pe care era obişnuit în sistemul 4-3-3 nu conferea siguranţă pe faza defensivă. 

Nu ne permitem să riscăm, având jucători precum Olaru, Coman, Octavian Popescu, amândoi atacanţii, Cordea, Miculescu, şi să joci cu un mijlocaş defensiv (n.r. - Edjouma) care pleacă şi-şi părăseşte poziţia pe teren. Şut e exact ce ne trebuie la ora actuală”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

Ce a spus Gigi Becali despre Malcom Edjouma 

După meciul din Gruia, Gigi Becali a vorbit despre situația mijlocașului de la FCSB, dezvăluind că prețul pe care îl cere a crescut. 

"Edjouma, m-a sunat pe urmă aseară impresarul. Nu mai face 1,4, face 2 milioane. Nu, domne, ai zis 1,4. Da, dar acum s-a făcut două. Pentru că nu mai vreau să îl dau", a spus Gigi Becali.


Replica lui Gigi Becali pentru Dan Petrescu. Antrenorul de la CFR a mărturisit că FCSB a dat "gol din nimic" pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!