Liga 1

„Directorul CNI a confirmat!” Veste uriașă pentru dinamoviști! Ce se întâmplă cu noul stadion al lui Dinamo

Suporterii dinamoviști au primit o veste uriașă cu privire la noul stadion care va lua naștere în „Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 21:46
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 21:53

Visul dinamoviștilor de a avea un nou stadion prinde contur. Fanii din programul DDB au anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că „obstacolul birocratic” despre care Adrian Cefalan vorba luna trecută a fost depășit.

Suporterii dinamoviștii au anunțat că Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții, și-a pus semnătura peste contractul care stabilește viitoarea locație a stadionului „Dinamo”.

  • stadion Dinamo

„Intr-o declaratie data in aceasta seara, dl. Adrian Cefalan - Director Investitii al Companiei Nationale de Investitii - a confirmat ca a fost depasit obstacolul birocratic anuntat luna trecuta (rezilierea contractului semnat cu CS Dinamo pentru vechiul amplasament - Velodrom), semnându-se deja contractul pentru locatia stadionului central.

Totodata este aproape finalizata documentația preliminară de studiu de prefezabilitate si fezabilitate (nr de locuri fiind cel mai important detaliu), urmand ca in curand sa fie licitat si semnat contractul in acest sens pentru predarea acestora de catre proiectantii si arhitectii care le vor întocmi (2-3 luni pana la predare termen estimativ), apoi beneficiarul CS Dinamo va aviza forma/capacitatea/designul final!”, se arată în mesajul postat pe pagina de facebook „Noul stadion Dinamo”. 

Modifică setările cookies