VIDEO EXCLUSIV „De toți portarii se vorbește, numai de cel de pe primul loc cu cele mai puține goluri primite nu!” Manifestul lui Ciprian Marica

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 10:37
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 10:47

Ciprian Marica și-a manifestat nemulțumirea la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, despre faptul că Mihai Aioani este ignorat de selecționerul Edward Iordănescu.

Farul Constanța a încheiat 2022 pe primul loc în Superligă, cu 45 de puncte acumulate în 21 de etape. Elevii lui Gică Hagi (57 ani) au un punct în plus față de CFR Cluj, ocupanta locului secund, și 7 peste FCSB și Rapid, echipele care au terminat pe pozițiile 3 și 4. 

Mihai Aioani, cerut la echipa națională de Ciprian Marica 

Ciprian Marica (37 ani) îi atribuie lui Mihai Aioani (23 ani) un mare merit pentru succesul Farului din această primă parte a sezonului. Finanțatorul echipei din Dobrogea este de părere că prestațiile goalkeeperului nu sunt suficient de mediatizate și apreciate de către oamenii implicați în fotbalul românesc și implicit de selecționerul Edward Iordănescu (44 ani). 

„La orice stăm rău, dar la portari rău. Mi s-a părut incredibil. De toți portarii se vorbește, și portarul de pe primul loc cu cele mai puține goluri primite nu e, domne, de echipa națională. Apropo de Aioani, e un portar care a avut câteva ezitări, dar per total, mie unul îmi place, noi suntem mulțumiți de el și e pe primul loc. Suntem pe primul loc cu acest portar. Repet, cu cele mai puține goluri primte. Lucru care ne dă de gândit. Bă, dar portarul nostru nu e de luat în calcul pentru nimeni? Dar așa cum Farul nu e băgată în seamă la titlu, așa nici Aioani nu intră în calculele selecționerului deocamdată”, a declarat Ciprian Marica la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Mihai Aioani a jucat în toate meciurile pentru Farul Constanța în campionat. Portarul a încasat 19 goluri în cele 21 de etape. Un singur goalkeeper stă mai bine la acest capitol: Roland Niczuly (27 ani), care a încasat 17 goluri în cele 21 de meciuri. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30 și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!