CFR Cluj Basarab Panduru Superliga Superliga

„De ce câștigă mereu CFR titlul?” Răspuns ferm oferit de Basarab Panduru

Ardelenii au cinci titluri consecutive în acest moment câștigate.
Vali Andronescu
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 13:50
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 13:49

CFR Cluj se află pe poziția a doua în clipa actuală în clasamentul Superligii cu 44 de puncte, la unul singur de liderul Farul Constanța.

„De ce câștigă mereu CFR titlul?” Răspuns ferm oferit de Basarab Panduru

Basarab Panduru a evidențiat motivul pentru care ardelenii continuă să cucerească titluri în România, explicând că, în ciuda datoriilor, patronul Neluțu Varga „pompează” bani în club și îl lasă pe Dan Petrescu să-și facă treaba.

„(n.r. de ce câştigă mereu CFR titlul?) Prima ar fi că are antrenor, pentru că are o disciplină de joc pe care poate celelalte echipe nu o au. Vezi echipe aşezate, şi FCSB, şi Craiova, dar parcă disciplina aia de fiecare să facă doar ce trebuie pe poziţia lui doar la CFR vezi.

Un patron care bagă bani, chiar dacă au o grămadă de datorii şi probabil că totul ăsta aşa duce la câştigarea campionatului în fiecare an. Şi în anul ăsta pare că CFR ar fi favorită, nu? Că ar fi câştigătoarea campionatului”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

„11”-le ideal din Superligă, alcătuit de un fost internațional român. Hint: Un singur jucător e de la FCSB!

Basarab Panduru, care a evoluat de-a lungul carierei sale, printre altele, la Steaua București, Benfica și FC Porto, a alcătuit formula de start ideală din Superligă pentru anul 2022, pentru Orange Sport.

  • 4-3-3: Scuffet - Manea, Burcă, Săpunaru, Bancu - Olaru, Boateng, Creţu - Sefer, Alibec, Pitu 

Astfel, fostul internațional a rămas impresionat de patru jucători de la CFR Cluj, Scuffet, Manea, Burcă și Boateng, doi de la Universitatea Craiova, Bancu și Crețu, doi de la Rapid, Săpunaru și Sefer, doi de la Farul Constanța, Alibec și Pitu și doar unul de la FCSB, Olaru.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!