Victor Piturca Mihai Rotaru Mirel Radoi Universitatea Craiova Superliga

„Vă spun ce nu i-a convenit!” Victor Pițurcă, reacție vehementă la adresa lui Mihai Rotaru cu privire la demiterea lui Rădoi

Mirel Rădoi a stat pe banca oltenilor doar 20 de jocuri, strângând o medie de 1.75 puncte pe meci, conform site-urilor de specialitate.

Vali Andronescu
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 12:31
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 12:30

Fostul selecționer și-a dat demisia de la Universitatea Craiova după ce trupa din Bănie a fost eliminată de FC Argeș din Cupa României la începutul lunii decembrie - DETALII AICI.

„Vă spun ce nu i-a convenit!” Victor Pițurcă, reacție vehementă la adresa lui Mihai Rotaru cu privire la demiterea lui Rădoi

Pițurcă a avut o reacție dură în ce-l privește pe patronul Universității Craiova care, de altfel, a anunțat că nu va mai finanța clubul din vară. Fostul selecționer a precizat că afaceristului nu i-a convenit stilul de joc al lui Mirel Rădoi și, totodată, se așteaptă ca soarta lui Mirel Rădoi la olteni să se repete și la următorul antrenor.

„Am spus de când am plecat ce se întâmplă acolo. Vedem că nu se schimbă nimic, lucrurile se derulează la fel. E problema lor. Nu mă mai întrebați pe mine, se supără Rotaru.

Așa face tot timpul, e aceeași scenă. Aduce antrenorul cu surle și trâmbițe. Vă și spun ce nu i-a convenit. Că juca Mirel cu 5 fundași, că nu joacă cutare, cutare. Eu auzeam prin Craiova, că am prieteni mulți. Erau venite numai de la el. Sigur că Mirel auzea lucrurile astea.

Acum vine și spune «Hai la muncă, să muncim!». Același lucru, după 3 luni va aduce alt antrenor, va face la fel”, au fost cuvintele lui Victor Pițurcă la televiziunea Digi Sport.

„Mulțumit de locul din clasament?” Răspunsul pe care președintele Universității Craiova l-a dat fără ezitare

Universitatea Craiova a terminat anul calendarisitc pe locul cinci în play-off, cu 38 de puncte după 21 de etape. Fără antrenor după plecarea lui Mirel Rădoi, oltenii au câștigat ultimele meciuri: 1-0 vs CS Mioveni, 3-0 vs Chindia Târgoviște.

Președintele formației de pe „Ion Oblemenco”, Marcel Popescu, a evidențiat faptul că nu l-ar fi mulțumit nici dacă oltenii ar fi încheiat anul calendaristic pe doi, dar mai ales pe șase! Totodată, oficialul Universității Craiova a precizat că visul său cel mai mare este ca trupa din Bănie să câștige campionatul.

„(n.r. Sunteți mulțumit de locul din clasament la final de an?) În niciun caz, eu nu sunt mulțumit nici de locul doi. Într-o finală de box, lumea își amintește peste ani de zile sau uite, chiar exemplul de acum o săptămână (n.r. Argentina - Franța 3-3, 4-2 d.l.d.), lumea va ține minte campioana mondială Argentina, în timp, va uita că a bătut Franța. 

Locul doi este al celui care a participat și a generat campionul, fiind un sparring partner. Nu există merit pe locul doi, există doar medalia de aur.

Ăsta a fost spiritul Universității Craiova, cu ce să mă mulțumesc? Cu mediocritate? Normal, visul meu este Universitatea Craiova să fie campioană! Au trecut cam mulți ani, totuși, de când s-a întâmplat, '91, și atunci am fost implicat. Ca acum, de altfel!”, a spus Marcel Popescu pentru Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!