„Dan Petrescu nu e un antrenor bun, e un antrenor genial!” Mihai Stoica îl laudă pe antrenorul CFR-ului: „Dacă nici asta nu e demonstrație de forță!”

Mihai Stoica CFR Cluj Dan Petrescu Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 08:17
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 08:18

Mihai Stoica a analizat ultimul transfer făcut de CFR Cluj după debutul victorios din acest an. 

CFR Cluj a trecut pe primul loc în clasamentul din Superligă după ce s-a impus cu 3-0 pe terenul Farului. Cel mai bun jucător al ardelenilor a fost Ermal Krasniqi, kosovarul transferat în această iarnă la cererea lui Dan Petrescu, de la Ballkani. 

Fotbalistul a deschis scorul la Ovidiu, iar apoi a pasat decisiv pentru Petrila la ultimul gol al partidei. Dan Petrescu și-a arătat încântarea față de prestația 'perlei' descoperite, având declarații de laudă la finalul partidei. 

Mihai Stoica se înclină în fața lui Dan Petrescu 

Deși nu de puține ori a avut replici ironice la adresa fostului său colaborator, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB a lăudat transferul făcut de antrenorul ardelenilor. Oficialul roș-albaștrilor nu s-a ferit de cuvinte și l-a numit pe Dan Petrescu „un antrenor genial”. 

„Chiar eram curios dacă CFR se va exprima mai bine fără Deac și s-a descurcat, a fost mai fluentă.

Mereu aveam impresia că atunci când era Deac pe teren toți așteptau o fază fixă pe care să o bată Deac. Dacă e Krasniqi cel de la meciul cu Farul înseamnă că Petrescu iar a avut ochi așa cum a avut și pentru Boateng, luat tot cum a fost Krasniqi.

Eu îl știu pe Petrescu, la el contează mult cum te antrenezi. Dacă te antrenezi bine, corespunzător, joci la el. CFR Cluj are atacanți numai unul și unul, deși joacă cu un singur atacant. Deci e Krasniqi, e Debeljuh, care a fost accidentat, e Rangel Janga, e Malele, e Maglica, iar Jefte e împrumutat.

Deci vorbim de jucători cu cifre. Dacă nici asta nu e demonstrație de forță, care mai este atunci? Dan Petrescu nu e un antrenor bun, e un antrenor genial”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Mihai Stoica recunoaște: „CFR pare mai bună decât anul trecut!” 

Totodată, managerul general al roș-albaștrilor a recunoscut că CFR Cluj se găsește într-o formă mult mai bună față de anul trecut, însă a precizat că și echipa sa este într-o poziție similară. 

„Chiar dacă l-am pierdut pe Tănase, golgheterul echipei, suntem mai buni decât anul trecut. Nu avem voie să nu sperăm la titlu! CFR pare mai bună decât anul trecut, dar și noi, așa simt eu”, a adăugat oficialul de la FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!