andrei cordea FCSB Gigi Becali Superliga Becali și-a luat „mașină de goluri”! Cordea, încă un meci cu gol în tricoul FCSB-ului

Becali și-a luat „mașină de goluri”! Cordea, încă un meci cu gol în tricoul FCSB-ului 

FCSB a jucat pe teren propriu cu Universitatea Craiova în a doua etapă din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 22:30
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 22:32

Andrei Cordea (22 ani) este senzația FCSB-ului în acest start de sezon. Adus de Gigi Becali la începutul lui iulie de la Academica Clinceni, în schimbul a 20.000 de euro, extrema și-a demonstrat calitatea, răsplătindu-i încrederea patronului. 

Jucătorul a înscris primul său gol în meciul cu Karagandy, fiind și unica reușită din meci, aducând astfel victoria roș-albaștrilor. În meciul cu Craiova, în prima repriză, Cordea a făcut spectacol. Fotbalistul a pasat decisiv pentru golurile lui Moruțan și Octavian Popescu, iar în minutul 43, a înscris chiar el. 

  • Becali și-a luat „mașină de goluri”! Cordea, încă un meci cu gol în tricoul FCSB-ului

Despre el, Gigi Becali a spus încă de la meciul cu Botoșani că nu va mai fi scos din echipă, iar jucătorul s-a ridicat la pretențiile finanțatorului.

"Octavian Popescu îmi place, are entuziasm, se bucură. El va juca în dreapta, Octavian. Cordea o să joace inter dreapta. Poate să joace ce vrea el. Ce este cert.. Tavi Popescu, Coman și Cordea vor fi 100% în echipă. Moruțan e posibil să-și piardă locul în echipă. Olaru nu poate fi înlocuit, într-o săptămână revine. Nu ai cum să-i înlocuiești pe ei patru. O să fie foarte greu", a declarat Gigi Becali la "Ora Exactă în Sport"  

„Nu îl cunoșteam, l-am văzut un singur meci!” 
 

Patronul a dezvăluit în exclusivitate la PRO X când l-a descoperit pe Cordea, mărturisind că l-a văzut într-un singur meci, chiar când Clinceni a jucat cu FCSB și a înscris în poarta roș-albaștrilor.

”Nici nu-l cunoșteam, l-am văzut la un singur meci, la meciul cu noi. Pe mine nu m-a impresionat golul, ci cum a jucat. A jucat extraordinar. Are o statură robustă, puternică, dribla, am zic că ăsta e fotbalist”, a recunoscut Gigi Becali, la ProX. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!