GALERIE FOTO Andrei Cordea are o iubită superbă. Cât de bine arată partenera noului star de la FCSB 

andrei cordea FCSB Georgiana Dima iubita Andrei Cordea Stiri GALERIE FOTO Andrei Cordea are o iubită superbă. Cât de bine arată partenera noului star de la FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 09:26
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 09:52

Andrei Cordea poate fi considerat revelația începutului de sezon din Liga 1, evoluțiile sale fiind remarcate încă din primul meci. 

Fotbalistul celor de la FCSB a marcat două goluri, unul în turul cu Karagandy și unul cu Universitatea Craiova, meci în care a avut și două pase decisive pentru colegii săi. 

Într-o intervenție la "Ora Exactă în Sport", Gigi Becali a vorbit despre calitățile jucătorului și cum a fost convins să-l aducă la FCSB. 

  • GALERIE FOTO Andrei Cordea are o iubită superbă. Cât de bine arată partenera noului star de la FCSB

"Eu l-am văzut la un singur meci, când a marcat împotriva noastră. M-a impresionat cum a jucat. Statura lui puternică, iute.. și dribla. Mai dau și greș, dar el e jucător. Eu îi încerc.", a declarat Becali. 

"Cordea o să joace inter dreapta. Poate să joace ce vrea el. Ce este cert.. Tavi Popescu, Coman și Cordea vor fi 100% în echipă.", a adăugat acesta.

Pe lângă calitățile tehnice deosebite, Andrei Cordea se mândrește și cu o iubită atrăgătoare, așa cum se poate observa și din fotografiile postate pe contul de Instagram. Dima Georgiana Maria este o brunetă sexy, iar la meciul cu Universitatea Craiova și-a susținut iubitul de pe stadion. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!