Ionut Negoita Dinamo Mircea Rednic Superliga

„Cel mai strâmb caracter!” Ionuț Negoiță nu i-a rămas dator lui Rednic. Replică tăioasă după ce a fost numit „țăran parvenit”

Ionuț Negoiță, din nou la cuțite!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 17:04
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 17:15

Mircea Rednic a vorbit ieri despre situația de la Dinamo și nu a ezitat să lanseze câteva atacuri spre fostul acționar la „câinilor”, pe care îl consiferă principalul vinovat pentru situația clubului din „Groapă” și pe care l-a numit „țăran parvenit”.

Mirecea Rednic a pregătit-o ultima oară pe Dinamo în perioada octombrie 2018 și iulie 2019, însă a fost demis atunci de Negoiță, fiind acuzat că făcea transferuri pentru ca Luana, fiica sa să încaseze comisioane.

Rednic: „Văd un țăran parvenit!”

„Văd un țăran parvenit care a venit ca un mare salvator, se mai așază și la masa credală să-și recupereze banii, că nu a luat destul în perioada în care a fost mare conducător. Din surse sigure vă spun că s-au vândut jucători pentru peste 10 milioane de euro, iar el nu a investit”, a spus Mircea Rednic, potrivit Telekom Sport, la finalul ceremoniei în care a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Hunedoara.

Ionuț Negoiță nu a rămas datori și i-a dat replica lui Rednic, susținând despre ultimul antrenor care i-a adus titlul lui Dinamo că este „cel mai strâmb caracter pe care l-a întâlnit în fotbal”.

Negoiță: „Cel mai strâmb caracter!”

„În cazul în care cetățeanul de onoare și orășean veritabil al marelui oraș Huneadoara Rednic, zis «Strâmbul», nu are amnezie… I-aș aduce aminte că i-am făcut ofertă, public, de câteva ori să-i dau clubul Dinamo gratis, ca să facă și el profit, cum sugerează că am făcut eu. Însă a refuzat! 

Aș vrea să văd acum, cum se implică să aducă bani la Dinamo să susțină clubul, nu cu împrumut. Rednic e cel mai strâmb caracter pe care l-am întâlnit în fotbal”, a declarat Negoiță, potrivit gsp.ro.

Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri, iar Dario Bonetti a primit patru întăriri în această pauză competițională.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies