„Au dat un mapamond-gol!” Reușita lui Dussaut l-a lăsat fără cuvinte pe Iftime: „Poate doar Courtois apăra”

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 12:29
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 12:31

Farul a câștigat meciul din deplasare cu FC Botoșani. 

Moldovenii au cinci meciuri consecutive fără victorie. Farul a deschis scorul prin super-reușita lui Damien Dussaut, care l-a executat pe Pap cu un șut puternic, direct în vinclu, trimis de la aproximativ 35 de metri. 

Golul incredibil al fundașului nu a trecut neobservat la Botoșani, acolo unde Valeriu Iftime a găsit un termen nou pentru 'bijuteria' lui Dussaut: „mapamond gol”. 

„Poate doar Courtois să pareze șutul ăla!” 

„Suntem goi în ultimele șase etape, am marcat puțin, am jucat poate prost în fața porții, asta este situația de care acum ne plângem cu toții. La meciul de aseară, nu a fost prost, a fost un meci bun, de Liga 1. Farul e o echipă care joacă fotbal, la fel cum suntem noi. Au dat un euro-gol, ce euro-gol, un mapamond-gol. Așa ceva se întâmplă o dată la nu știu câți ani și doar la Botoșani. 

Nu am ce să îi reproșez portarului, nici celor care trebuiau să îl marcheze, cine știa că trage de acolo? Și dacă trăgea de acolo, și eu dacă eram în poartă, poate doar Courtois să pareze, că ala e înalt. E o întâmplare fericită pentru ei, o încercare curajoasă, asta înseamnă să fii fotbalist, să crezi în tine și să tragi de acolo. 

Am avut două mingi în bară, cât era să fie și mingea noastră la 3 cm în dreapta, era euro-gol. Ambiția de a nu pierde s-a dus în cealaltă parte”, a spus Iftime la PRO X. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!