VIDEO Reacția lui Valeriu Iftime despre scandalurile Meleke și Moruțan: ”Nu sunt războinicul pământului”

valeriu iftime Olimpiu Morutan Superliga Valeriu Iftime
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 22:19
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 23:28

FC Botoșani a devenit o lampă de lansare pentru mulți fotbaliști.

Gruparea moldavă a dat fotbalului românesc numeroase nume. De la Mihai Bordeianu și Andrei Burcă la CFR, Andrei Miron și Denis Haruț la FCSB, până la Alex Cimpanu și Reagy Ofosu, actual respectiv fost la Universitatea Craiova.

Printre fotbaliștii descoperiți de Botoșani se numără Olimpiu Moruțan și Ulrich Meleke. Cu ambii sunt probeleme cu banii.

Transferat de la FC Botoșani la FCSB, Moruțan a prins mutarea carierei și a semnat cu Galatasaray. FC Botoșani avea o cotă la transfer păstrată din momentul primei mutări, iar banii cuveniți nu au ajuns în conturile clubului.

De cealaltă parte, Ulrich Meleke a semnat cu CFR Cluj în această vară. Ardelenii ar fi trebuit să achite 250.000 de euro în schimbul lui, însă suma nu a ajuns decât parțial, în regim de urgență, în conturiel de la Botoșani.

Valeriu Iftime a comentat situația celor doi fotbaliști, spunând că înțelege situația echipelor și poate accepta amânări de plată.

”Nu știu. Nu e memoriu, e o hârtie. Eu zic că o să se rezolve, dar e ca la fotbal. Moruțan să fie sănătos acolo. Banii o să-i de a, și el ia bani puțin, cred că este o chestie neadevărată cu nu știu câte milioane, cred că ia mult mai puțin și îî este jenă. Ei n-au luat bani, ce să zic?

Pe Meleke am luat niște bani, până la urmă am fost de acord să plănuim niște rate, nu aveau banii și nu sunt eu războinicul momentului”, a spus Iftime.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!