VIDEO EXCLUSIV Valeriu Iftime a aflat în direct că fostul său jucător a înscris cu FC Porto: ”Vai de capul meu! Formidabil!”

Valeriu Iftime a aflat în direct că fostul său jucător a marcat împotriva celor de la FC Porto.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 14:15
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 14:18

Andrei Chindriș a fost transferat în această tomană de Santa Clara, în schimbul sumei de 200.000 de euro, iar acum a debutat pentru echipa sa într-un meci oficial, chiar împotriva unui ”colos” al Portugaliei.

Valeriu Iftime a aflat în direct că fostul său jucător a marcat

Santa Clara s-a impus cu 3-1 în fața celor de la FC Porto în Cupa Ligii Portugaliei, iar Chindriș a reușit să marcheze.

„Vai de capul meu! Extraordinar! Nu știu, că m-a supărat când a plecat de la mine. Bravo lui, dacă joacă bine acolo, câștigăm niște bani, dacă nu, nu. Gol cu Porto? Formidabil! Bine că a dat gol, poate-și face loc printre titulari. Andrei e copil ok, am rămas dezamăgit, la toate ofertele pe care le-a avut el”, a spus Iftime, la Ora Exactă în Sport.

Cu toate că era cotat la 1.2 miliaone de euro, conform transfermarkt, FC Botoșani a încasat din partea celor de la Santa Clara doar 200.000 de euro în schimbul lui Chindris. Stoperul a avut nevoie de o perioadă de acomodare la clubul portughez, iar în cele nouă etape din campionat, nu a fost folosit niciun minut de Carvalho Campos. 

Însă, Chindriș a primit șansa de a se afirma în meciul din Cupa Portugaliei, contra lui FC Porto. Iar acesta nu și-a dezamăgit antrenorul. A marcat în urma unei corner, cu un voleu extraordinar din întoarcere. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!