Nicolae Dica Dumitru Dragomir FCSB Gigi Becali Superliga Superliga

„Ăsta e sistemul capitalist!”. Ce a spus Mitică Dragomir despre numirea lui Dică pe banca tehnică a FCSB-ului

Nicolae Dică a fost pus de către Gigi Becali pe banca tehnică a FCSB-ului, după ce a fost anunțată despărțirea de Anton Petrea.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 17:12
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 17:16

Dumitru Dragomir a fost categoric cu privire la decizia finanțatorului grupării din Berceni de a-l numi pe Dică pe banca tehnică. Fostul președinte LPF a avut și o remarcă referitoare la faptul că Gigi Becali excelează pe plan financiar, dar "are scăpări la fotbal".

Dragomir: „Becali, cu strategia lui, are succes”

„Becali a gândit foarte bine, Dică vine de la echipa națională, e fost fotbalist. Și-a luat un antrenor de viitor. Că el e subordonat total patronului… ăsta e sistemul capitalist, noi, în gândire, nu ne-am debarasat de sistemul comunist. Nu vedeți că Becali umple stadionul? La Steaua se duc 200 de oameni, la FCSB vin cu miile. Însă nu cred în valoarea fotbaliștilor pe care i-a adus. De exemplu, pe fundașii centrali nu i-aș fi luat nici la Divizia B.

  • Dumitru Dragomir

Becali, cu strategia lui, are succes. E peste tot, pe toate rețelele sociale, în presă, iar când toți au căzut, el a rămas. Și e criticat de cei care nu se pricep, nu la fotbal, la problemele economice, pentru că, la fotbal, e adevărat, mai are scăpări.”, au fost cuvintele lui Mitică Dragomir, potrivit Playsport.

Nicolae Dică, la FCSB

Nicolae Dică a mai antrenat clubul lui Gigi Becali în trecut, în intervalul iunie 2017 - decembrie 2018.

În primul mandat ca principal la FCSB, Dică a strâns 80 de meciuri pe banca bucureștenilor, înregistrând 46 de victorii, 18 remize și 16 înfrângeri.

Cu Dică la conducere, FCSB s-a calificat în primăvara europeană din sezonul 2017/2018. Atunci, bucureștenii erau eliminați de Lazio în 16-imile Europa League, scor 2-5, la general.

Dică și-a început cariera de antrenor ca secund, tot la FCSB, în perioada iunie 2014 - decembrie 2015, când a colaborat cu Costel Gâlcă și Mirel Rădoi. Ulterior, a mai fost principal la FC Argeș în două mandate. De la finalul anului trecut, fostul antrenor era liber de contract, în urma încheierii contractului cu FRF, unde avea postul de antrenor secund la prima reprezentativă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!