sepsi Attila Hadnagy FCSB Gigi Becali sfantu gheorghe Superliga

Sepsi reacționează după conferința lui Becali: "Îl așteptăm la Sfântu Gheorghe. Nea Gigi, fii atent!"

Gigi Becali a susținut o conferință de presă în care a anunțat că Nicolae Dică va fi noul antrenor de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 17:06
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 17:14

Pe lângă numirea antrenorului, Becali a vorbit la conferința de presă și despre Sepsi OSK, clubul covăsnean care a început să aibă rezultate excelente în campionatul intern, dar și în Conference League.

Sepsi reacționează după conferința lui Becali

Mai în glumă, mai în serios, Becali a spus că nu acceptă ca o echipă precum Sepsi, care este sprijinită de Guvernul Ungariei, să aibă performanțe mai mari decât FCSB și a explicat că este gata să facă și investiții serioase pentru a-și atinge acest obiectiv.

Reacția celor de la Sepsi nu a întârziat. Deși discursul lui Becali a fost unul destul de agresiv, Attila Hadnagy, directorul sportiv al clubului, a părut destul de relaxat și a transmis că îl așteaptă pe finanțatorul de la FCSB la Sfântu Gheorghe.

"Am râs copios când am văzut conferința. Ne-a atras cineva atenția. Ne-a sesizat să ne uităm. Știm stilul inconfundabil al lui Gigi Becali. Parcă ne-a adus aminte de vremurile în care 7-8 echipe se luptau la titlu.

Ce să spunem? Nu putem decât să ne bucurăm că îi scoatem bani din buzunar lui nea Gigi. Cred că așa ajutăm și fotbalul românesc. Vom căuta cât mai mulți sponsori și oameni care să vină lângă noi. Așa îl ținem în viață pe nea Gigi și îi reaprindem pasiunea.

Am văzut că a spus că vine la stadion doar dacă ajunge Sepsi sus. Noi îl așteptăm la Sf. Gheorghe. Dacă vom fi în luptă pentru titlu, poate vine la meciul direct, poate avem o întâlnire în tribunele stadionului nostru.

Evident că am tratat totul ca pe o glumă. Uneori e bine să mai fie și astfel de momente ca să nu mai fim încrâncenați și să ne bucurăm de fotbal. Nea Gigi, fii atent! Sepsi nu se lasă", a spus Attila Hadnagy, pentru GSP.

Gigi Becali: "Voi spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK"

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este dispus să investească şi 10 milioane de euro pentru ca formaţia sa să nu fie surclasată de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, declarându-se „duşman” al premierului Ungariei, Viktor Orban, care a asistat săptămâna trecută la două meciuri în România.

„Dacă echipa asta la finalul turului este pe primul loc sau acolo, până în trei puncte faţă de CFR şi Craiova... că eu cu ei mă bat. Cu restul nu am treabă, nu mă bat eu cu restul... Să facă Rapidul ce vrea, e problema lor... Iar dacă Sepsi cumva se ridică, o să investesc eu mai mulţi bani ca Viktor Orban. Că nu îi las pe unguri să treacă peste FCSB niciodată în viaţa lor. Să nu se creadă că e ameninţare sau discriminare. Dar pe Sepsi OSK îi vom ţine mereu la respect acolo. Dacă ei prind putere, eu mai investesc 10 milioane de euro.

Tot ce e neam cu Sepsi OSK îi voi spulbera... la fotbal, nu la altele. Viktor Orban poate să vină cât vrea el pe stadioane, că tot râul, ramul... aşa că, duşmani. Deci cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui. Eu acum o să vreau să mă bat cu Guvernul Ungariei... ei să bage bani, eu să bag, să vedem care e mai tare. Îi invit la luptă. Sepsi OSK cu Viktor Orban şi eu cu FCSB. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban-rusul, Viktor Orban-Putin”, a declarat Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!