Basarab Panduru FCSB Nicolae Dica Superliga Nicolae Dică

Ce spunea Basarab Panduru, cu Dică de față, în urmă cu două zile: ”Cu 10.000 de euro îți cumpără demnitatea”

Basarab Panduru a avut un discurs dur la adresa lui Toni Petrea, în seara meciului Rapid - FCSB 2-0, ultimul pentru tehnician pe banca tehnică a vicecampioanei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 16:48
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 16:48

La Orange Sport, lângă Nicolae Dică, care a analizat partida pentru sursa citată, Panduru și-a exprimat, fără ocolișuri, părerea despre postul de antrenor al FCSB-ului și despre implicarea lui Gigi Becali la echipă.

Astăzi, Becali a anunțat înțelegerea cu Nicolae Dică, iar acesta ar urma să conducă echipa pentru restul sezonului.

Basarab Panduru: ”Cu 10.000 de euro îți cumpără demnitatea”

„Becali, cu 10.000 de euro, îţi cumpără demnitatea. Asta face, nu altceva. El nu dă nimic pe tine ca antrenor. Cu 3-4.000 nu mai mergea, de aceea a ajuns la o sumă mai mare, de 10.000.

La FCSB nu faci nimic. Nu faci schimbări, nu faci echipa... Petrea vine şi spune că ai făcut 4 schimbări la pauză pentru că voia viteză. De parcă la început nu voia. Și-a dat seama abia după 45 de minute... 

Nu poate să vină nimeni să-mi spună mie că 'Mă duc eu la FCSB, fac eu'. Nu, la FCSB nu faci nimic. Primești echipa, primeşti schimbările și nu faci nimic”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Nicolae Dică nu este la prima experiență ca antrenor la FCSB. A mai pregătit echipa lui Gigi Becali și în perioada 2017-2018, când a strâns 80 de meciuri (46 de victorii, 18 rezultate de egalitate și 16 înfrângeri).

De atunci, Dică a mai pregătit-o pe FC Argeș în Liga 2, iar ultima sa experiență a fost ca secund al lui Mirel Rădoi la echipa națională a României.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!