Gica Hagi Dragos Nedelcu Farul Constanta gabriel iancu Liga 1

„Asta e pentru prima oară!” Gică Hagi explică ultimele mutări de la Farul Constanța

Gică Hagi (56 de ani) a explicat de ce a ales să-i imprumute la Farul pe Dragoș Nedelcu și Gabi Iancu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Februarie 2022, 21:41
Data actualizarii: Vineri 04 Februarie 2022, 21:47

„Regele” a ales să-i readucă pe cei doi la Farul, deoarece sunt jucători crescuți la clubul din Constanța.

Hagi: „Sunt copiii noștri!”

„Sunt copiii noștri, i-am crescut, ne face plăcere să vină înapoi, ei trebuie să ne ajute pe noi, iar noi pe ei. E prima oară când facem acest lucru (n.r. - când împrumută jucători), pentru că ne convin jucătorii care aparțin de noi, dar acum au fost cazuri speciale. 

Vrem să aibă cât mai multe minute, meciuri, știm ce potențial au, sperăm să se descurce. Iancu a mai facut-o o dată, a revenit la noi și a devenit cel mai bun jucător din România. Nede, cât a fost la noi, era cel mai bun închizător din prima ligă. Sperăm să-și recapete postul de bază, acela de mijlocaș defensiv. 

Sunt doi jucători buni, valoroși, trebuie să-i integrăm, ne vor ajuta să intrăm în play-off. La ce salarii au ei, e greu pentru noi să-i ținem și din vară, e imposibil să le plătim salariile actuale”, a declarat Hagi într-o conferință de presă.

Dragoș Nedelcu (24 de ani, mijlocaș defensiv) a evoluat la Fortuna Dusseldorf, grupare de pe locul 15 din 2.Bundesliga, după ce a fost împrumutat până în vară, de la FCSB, însă nemții au decis să renunțe la serviciile sale, așa că mijlocașul a hotărât să revină în fotbalul românesc și a semnat cu Farul până în vară.

Gabriel Iancu (27 de ani, mijlocaș ofensiv s-a transferat în ianurie 2021 de la Viitorul Constanța la Akhmat Grozny. Rușii i-au plătit lui Gică Hagi 500.000 de euro în schimbul atacantului său.  Atacantul este un produs al Academiei Gheorghe Hagi și a mai evoluat pentru Viitotul în perioada 2009 - ianuarie 2013, 1 iulie 2016 - 30 iunie 2017 și 1 iulie 2019 - 12 ianuarie 2021. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies