Stranieri

OFICIAL | Un star de la Juventus a semnat cu Rangers și va juca lângă Ianis Hagi 

Ianis Hagi va avea un coechipier cu un CV impresionant la Rangers. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 18:22
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 18:30

Rangers a a fost activă în această campanie de transferuri din iarnă. După ce Ianis Hagi (23 ani) a fost accidentat și va reveni pe gazon abia la finalul sezonului, Giovanni van Bronckhorst a transferat doi jucători din Anglia. Antrenorul neerlandez și i-a adus pe Amad Diallo (19 ani), de la Manchester United, care a marcat la debut, și pe John Lundstram (27 ani), de la Sheffield United, ambii sub formă de împrumut până în vară. 

Pe lângă aceste mutări, Rangers și-a asigurat serviciile unui fotbalist cu un CV impresionant. Confrom jurnalistului Fabrizio Romano, Aaron Ramsey (31 ani) a semnat un contract cu clubul scoțian valabil până la finalul sezonului. Mijlocașul central va fi împrumutat de la Juventus, însă Rangers are opțiunea să-l transfere în vară. 

„Aaron Ramsey, de la Juventus la Rangers, confirmat. S-au înțeles asupra împrumutului, cu opțiune de cumpărare. Ramsey va semna contractul în următoarele ore. 

Rangers va acoperi o parte din salariul lui Ramsey”, a scris Fabrizio Romano pe contul oficial de Twitter. 

De-a lungul carierei, Aaron Ramsey a evoluat pentru Cardiff City, Arsenal, unde a petrecut 11 sezoane, Nottingham Forest și Juventus. 

De la revenirea lui Massimiliano Allegri la „Bătrâna Doamnă”, mijlocașul central a prins tot mai puține minute. În acest sezon, Ramsey a fost folosit de antrenorul italian în doar 5 meciuri, trei în serie A și două în Champions League. 

Modifică setările cookies