„Ar cam trebui convocat la națională!” Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Basarab Panduru

Basarab Panduru adrian sut FCSB Superliga Jovan Markovic și Basarab Panduru
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 23:53
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 23:57

Edi Iordănescu, sfătuit de Basarab Panduru să convoace la națională jucătorul de la FCSB care s-a remarcat la ultimele meciuri prin evouțiile sale.

Adrian Șut traversează o formă bună la FCSB, reușind chiar să marcheze la ultimul meci disputat de vicecampioană în campionat, scor 1-2, pe terenul lui FC Argeș, iar Basarab Panduru est de părere că mijlocașul defensiv ar trebui să primească o șansă și la națională.

Panduru: „Între Băluţă şi Şut cine ar fi?”

„Şut ar cam trebui convocat. Marius Marin, Băluţă ar mai fi. Între Băluţă şi Şut cine ar fi? Cam aici ar fi alegerea. Nu luăm nici şapte închizători. Pe Băluţă îl cunoşti, l-ai luat după patru meciul jucate şi nu-l iei acum? Mi se pare bun şi Şut. Îl iei şi pe Marius Marin să avem trei închizători?

Şut face chestii bune în timpul meciurilor. Sunt lucruri bune pe care le face”, a declarat fostul internaţional român.

Adrian Șut a îmbrăcat de 24 de ori tricoul FCSB-ului în acest sezon, reușind să marcheze de trei ori și să pasese decisiv în două rânduri.

  • Un milioan de euro este cota de piață a mijlocșului de 23 de ani, care mai are contract cu FCSB până în iunie 2024.

În preliminariile penru Euro 2024, România se va lupta într-o grupă din care vor mai face parte Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra, primul meci fiind programat pe 25 martie anul curent, în deplasare, în Andorra.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!