Mihai Stoica nu înțelege ce se întâmplă cu jucătorul împrumutat de FCSB: "De acum o să pun din nou clauze!"

Mihai Stoica Andrei Pandele FCSB Gloria Buzau Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 19:40
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 19:40

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat situația tânărului mijlocaș Andrei Pandele (19 ani), care a fost împrumutat în această iarnă la Gloria Buzău.

Andrei Pandele, care are două meciuri la prima echipă a lui FCSB, a evoluat în prima parte a acestui sezon la Unirea Constanța, unde a strâns 15 meciuri și trei goluri. În iarnă, vicecampioana i-a schimbat echipa mijlocașului, trimițându-l la Gloria Buzău, echipă care se luptă pentru accederea în play-off.

Mihai Stoica: "Nu mă așteptam ca Buzăul să nu-l folosească pe Pandele. De acum o să pun din nou clauze"

Internaționalul U19 a fost rezervă neutilizată la Gloria Buzău în primul meci oficial din acest an, 1-1 contra lui FC Brașov, joi. Mihai Stoica spune că nu înțelege decizia lui Adrian Mihalcea de a nu-l folosi deloc pe Pandele și spune că pe viitor va apela din nou la clauze prin care să oblige cluburile să folosească jucătorii împrumutați de la FCSB.

"Spre surprinderea mea, doar Musi a jucat titular (n.r - la Poli Iași). Nu mă așteptam la Buzău ca Pandele, pe care îl văd să joce în Liga 1 fără emoții și care în pregătire a marcat trei goluri și a dat și un assist, să nu înceapă meciul, să nu joace deloc meciul cu Brașov. La jucătorii ăștia nu s-au pus clauze. Eu pusesem clauze și s-a decis că nu e ok să pui clauze. Nu le-am inventat eu, m-am luat după italieni.

De acum o să pun din nou clauze, cred că și-au dat seama toți că făceam bine ceea ce făceam. Nu noi le plătim salariile. Nu știu de ce vrei tu, Buzău, să iei doi jucători de națională, pe Șuteu și Pandele, care e titular și s-a calificat la turneul final în Slovacia, și să nu-l bagi să joace deloc.

Dacă era în altă parte, juca fără niciun fel de problemă, dar mă rog. Poate va reuși Buzăul să câștge cu Slobozia. Dacă nu, play-off-ul va fi o himeră", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cu două etape rămase din sezonul regulat, Gloria Buzău ocupă locul 7, cu 27 de puncte, la egalitate, dar cu un golaveraj inferior față de Dinamo, care se află pe ultima pozițiie de play-off.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!