„Am vorbit cu Copilu' Minune! Mi-a spus: 'Gigi, bazează-te pe mine!'” Gigi Becali își continuă atacurile 

Gigi Becali FCSB Marian Copilu regula u21 Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 16:38
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 16:41

Gigi Becali a făcut scandal la Adunarea Generală de la Liga Profesionistă de Fotbal. 

Gigi Becali a făcut demersuri pentru a boicota regula Under21, luând legătura cu conducătorii cluburilor din Liga 1, astfel încât să voteze împotriva acesteia. Finanțatorul a mers chiar la Adunarea Generală, acolo unde cererea sa nu a fost admisă din cauză că nu a întrunit voturile necesare. 

Patronul vicecampioanei a răbufnit, având ieșiri dure la adresa conducătorilor care au votat împotrivă, numindu-i „sclavi” pe aceștia. Gigi Becali a vorbit apoi într-o intervenție telefonică, dezvăluind ce discuție a purtat cu unii dintre conducători. 

Gigi Becali i-a găsit o „poreclă” lui Marian Copilu 

Unul dintre conducătorii cu care Gigi Becali a discutat este Marian Copilu, iar finanțatorul a dezvăluit ce a discutat cu oficialul de la Petrolul, precizând că se baza că acesta îl va susține. 

„Am vorbit cu Copilu' Minune, cu Marian Copilu' Minune. Mi-a spus 'Gigi, bazează-te pe mine'. Când am văzut... Mi-a zis că e bărbat, să mă bazez pe el, să stau linistit. Și acum, fii atent!

În situația în care i-am dat eu U21, că nu avea. Deci era disperat să-i dau U21 și i-am dat. El n-are, dar votează să fie obligat să puna. Cum votezi așa?”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!