Andrei Vlad Alexandru Bourceanu FCSB Liga 1 Superliga Andrei Vlad

„A fost absolut distrus!” Andrei Vlad, afectat de deciziile lui Gigi Becali: „Trebuie ajutat”

Gigi Becali l-a scos din echipă Andrei Vlad după ce portarul FCSB-ului a greșit grav în înfrângerea pe care „roș-albaștrii” au suferit-o cu FC Argeș, scor 0-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Martie 2022, 16:52
Data actualizarii: Vineri 11 Martie 2022, 17:09

Alex Bourceanu, fost jucător la FCSB, este de părere că Vlad a avut mult de suferit de pe urma „tirului” la care a fost supus de patronul Becali.

Excluderea lui Andrei Vlad din lotul FCSB, consiferată o greșeală de către Bourceanu.

„Vlad e un portar foarte bun, cu reale calități, care are joc de picior foarte bun, pasează foarte bine, degajează foarte bine, iese pe centrări destul de bine. Ceea ce se întâmplă cu el e trist, e la nivel de stare a creierului, cel mai important lucru pentru orice fotbalist și orice om.

E clar că a fost afectat, la 18 ani a intrat direct la seniori la FCSB. După ce a luat niște goluri, poate pe greșelile sale sau nu, a fost absolut distrus. Această ”mitralieră” continuă și astăzi. Cred că Vlad trebuie ajutat. E un portar foarte talentat, care poate progresa. Are un potențial mare”, a spus Alexandru Bourceanu la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Becali a încercat să scape de Vlad și în 2021

Andrei Vlad este din nou pe lista neagră a lui Gigi Becali, asta după ce în urmă cu aproximativ un an a fost la un pas să se despartă de FCSB în urma unor evoluții care l-au nemulțumit pe patron.

„L-am sunat pe Rotaru și i-am zis că toate se întâmplă c-am furat. Vreau să dau lucrul furat înapoi. Da, la Vlad mă refer. Am furat și Dumnezeu mă pedepsește. M-a pedepsit și în campionat, și acum. Trebuie să dau lucrul furat înapoi. I-am zis că trebuie să-mi dea 450 de mii înapoi și-l dau”, spunea Gigi Becali în urmă cu un an.

Andrei Vlad a ajuns la FCSB în 2017, după ce a decis să ”rupă” contractul cu Universitatea Craiova. În cele din urmă, cele două cluburi au ajuns la un acord, iar Gigi Becali le-a plătit oltenilor 450.000 de euro pentru portarul care avea în acel moment un singur meci în Liga 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!