"Vom vedea daca Massone are dreptate! 7 oameni cer falimentul Rapidului!" Singura salvare posibila anuntata de Valerii Moraru

"Vom vedea daca Massone are dreptate! 7 oameni cer falimentul Rapidului!" Singura salvare posibila anuntata de Valerii Moraru

Situatia de la Rapid nu este deloc buna. Desi jucatorii incep sa vina, sunt multi care cer falimentul clubului, iar relatiile dintre administratorul judiciar si patronul Moraru sunt tensionate.

Valerii Moraru a comentat astazi situatia clubului si declaratiile italianului Massone, care sustine ca el este patronul de drept al Rapidului:

"Nu stiu de unde are Massone acel contract, vom vedea daca are dreptate. Dar pana atunci eu incerc sa salvez Rapidul", spune Moraru.

Acesta afirma ca cheia salvarii Rapidului de la faliment sta in relatiile sale cu administratorul judiciar:

"Incerc sa aduc sponsori, poate si investitori. Nu Massone. Doamna Andronache pune piedici, iar clubul poate sa ajunga in faliment, pentru ca sunt 6 sau 7 oameni care cer falimentul", a spus acesta.

Moraru a mai declarat astazi ca "nu se pune problema ca Madalin Martin sa plece de la Rapid. Vor mai veni si alti jucatori"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala începe pe 13 septembrie cu toți elevii în bănci. Cîmpeanu: „Fără scenarii de funcționare”
BRAT
Modifică setările cookies