Cum se transforma cea mai SLABA echipa din Romania: Soimii Pancota, formatia cu golaveraj 1-56 dupa 5 meciuri, are antrenori italieni si fotbalisti din Senegal si Honduras

soimii pancota Angelo Massone liga a doua Liga a II-a Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2016, 17:43
Data actualizarii: Miercuri 14 Septembrie 2016, 17:47

Echipa Soimii Pancota, aflata pe ultimul loc al clasamentului ligii a doua, are incepand de miercuri antrenori italieni. 

Este vorba despre tandemul Giancarlo Oddi - Fausto Salfa care a ajuns marti la Arad, iar incepând de miercuri s-a apucat de treaba in incercarea de a salva de la retrogradare echipa din Podgoria Aradului, preluata din aceasta vara de oamenii de afaceri italieni Angelo Massone si Salvatore Micari. 

Giancarlo Oddi, in varsta de 68 de ani, si-a legat mare parte a carierei de Lazio Roma, unde a activat atat ca jucator, cat si ca antrenor. 

Citeste si - O echipa din Romania e cea mai slaba din 106 ligi ale Europei: Soimii Pancota, golaveraj 1-56 si o medie mai mare de goluri primite decat formatii din Luxemburg B si Gibraltar

Inca de la primul antrenament, cei doi le-au transmis jucatorilor din ideile lor tactice si i-au evaluat, incercand sa contureze o formula de echipa cu care sa abordeze sambata meciul cu UTA Batrana Doamna Arad. 

Noul antrenor al Soimilor, Giancarlo Oddi, a declarat ca a venit la o echipa necunoscuta dar, impreuna cu Fausto Salfa, doreste sa faca treaba si mai ales sa readuca echipa pe linia de plutire, avand in vedere situatia dezastruoasa din clasament. 

In paralel, conducerea echipei lucreaza la intarirea din mers a lotului. 

Dupa ce luni a sosit la echipa Baba Ndaw Seck, un senegalez de 20 de ani, ultima data la Brescia, marti seara a ajuns si un atacant din Hoduras. Pe de alta parte insa, cei de la Soimii Pancota spera sa-i poată legitima, pana la urma, pe Taider si pe Dorinel Popa, care se antreneaza cu echipa. 

Dorin Micsa, directorul sportiv al echipei, a afirmat ca, desi este constient ca UTA are prima sansa in meciul de sambata, Soimii vor incerca cu toate puterile sa obtina o victorie.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!