Liga 1

CIRCUL continua la Rapid: "Contractul meu e valid, nu al lui!" Ce s-a intamplat in birourile de club! Fanii au fost AVERTIZATI:

Rapid nu are bani, nu are stabilitate, iar jucatorii inca nu stiu care e patronul lor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Septembrie 2014, 18:42
Data actualizarii: Marti 09 Septembrie 2014, 18:56

La club a avut loc o intalnire intre Valerii Moraru, Angelo Massone si administratorul judiciar - Cristina Andronache. Primul a fost chemat la tratative de al doilea pentru a-i ceda clubul.

Moraru este acuzat ca nu a bagat bani la club si ca nu a clarificat situatia financiara. Jucatorii inca nu stiu cine va fi seful lor si cine le va plati banii pe care inca ii mai au de incasat.

Intre timp, discutiile au fost supervizate de administratorul judiciar - Cristina Andronache -, persoana fara acceptul careia nu misca nimic la Rapid, atat timp cand clubul este in insolventa.

"Suporterii trebuie sa ramana alaturi de echipa lucrurile se vor imbunatati. Daca voi veni eu la echipa, nu vor mai fi actionari.

Am avut o discutie buna cu Moraru si lucrurile se vor rezolva. Daca nu pe cale amiabila, atunci in justitie, a vazut ca am dreptate, actele mele sunt cele bune", a spus Angelo Massone.

"Din pacate, asa cum e la Rapid, nu s-a rezolvat nimic. Vom avea o discutie ulterioara in care vom incerca sa ajungem la un consens", a spus si Cristina Andronache.

Nici pana in momentul de fata nu se stie sigur cine este patronul clubului.

"Domnul Moraru e intr-o grava eroare, contractul meu este cel valid, nu al dansului, a fost o intalnire buna. Important este sa ne intelegem de acum inainte si sa salvam clubul", a spus Angelo Massone.

Modifică setările cookies