Rapid Valerii Moraru Fotbal intern

Incredibil: cu echipa in faliment, Moraru se foloseste de Rapid pentru a promova un partid POLITIC. Suporterii au luat foc si ii raspund cu un vechi slogan

Situatia in care a ajuns Rapidul, o echipa de traditie a fotbalului romanesc, e demna de expresia "noaptea mintii". Fanii formatiei giulestene nu stiu cu cine sa mai tina, mai multe echipe fiind inscrise la AMFB si AJF Ilfov. De asemenea, "vechiul" Rapid n-a fost nici el lichidat, intrucat instanta a stabilit un nou termen de judecata in luna septembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2016, 14:45
Data actualizarii: Luni 05 Septembrie 2016, 15:02

Iar lucrurile par departe de a se linisti in privinta Rapidului. De la zi la zi, situatia de complica si mai tare, mai ales ca ligile inferioare au debutat si ele.

In weekendul recent incheiat, una dintre noile formatii inscrise cu numele "Rapid", mai exact AS FC Rapid, a jucat un amical cu FC Cornetu, castigand cu 5-2.

Tot in weekend, Prosport a dezvaluit ca actionarul "vechiului" Rapid, Valerii Moraru, s-a inteles cu mai multi suporteri pentru a le ceda actiunile in schimbul sumei de 3.000 RON.

Numai ca aceasta tranzactie nu e atat de simpla. Actiunile lui Moraru au fost puse sub sechestru de Marfin Bank pentru o datorie de 250.000 euro, astfel ca acesta nu le poate ceda inca celor 3 fani.

In tot acest timp, Moraru pare sa profite de pozitia sa pentru a ajuta o constructie politica sa castige capital.

Mai multe site-uri ale fanilor rapidisti s-au declarat revoltate dupa ce pagina de Facebook a clubului de fotbal detinut de Moraru a postat o "informare catre suporterii echipei giulestene".

Pe pagina de Facebook a Rapidului a fost postata o reclama politica la o constructie numita Blocul Unitatii Nationale, care reuneste Noua Republica, Uniunea Crestin Democrata din Romania si Forta Moldova.

Raspunsul suporterilor a fost unul prompt: "Galeria lui Rapid n-a fost membra de partid", in timp ce mai multe pagini le-au cerut fanilor sa "nu-l urmeze pe groparul Rapidului".

Pagina Fotbal Club RAPID Bucuresti are aproximativ 27.000 de fani.

Modifică setările cookies