"Vom avea VAR peste 100 de ani!" Prima reactie a lui Gigi Becali dupa sedinta de la sediul LPF! "Daca simt ca sunt furat, o sa scot echipa de pe teren"

"Vom avea VAR peste 100 de ani!" Prima reactie a lui Gigi Becali dupa sedinta de la sediul LPF! "Daca simt ca sunt furat, o sa scot echipa de pe teren"

LPF a gazduit astazi o Adunare Generala in care s-a discutat problema implementarii arbitrajului video in Romania.

Dupa sedinta de la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, Gigi Becali a reactionat dur, declarand ca se gandeste chiar sa isi scoata echipa de pe teren in meciurile in care jucatorii sai vor fi nedreptatiti de deciziile arbitrilor. 

Patronul celor de la FCSB a spus ca implementarea VAR in Romania depinde doar de Razvan Burleanu, presedintele FRF. 

"Daca astia se vor certa ca soarecele si pisica, vom avea VAR peste 100 de ani. Cheia este la Burleanu. Sa nu o mai arunce pe Gino. Vrem VAR macar la meciurile tari din playoff. Voi ajuta si eu cu bani pentru aducerea VAR, dar Burleanu trebuie sa ia taurul de coarne.

Daca nu vom aduce VAR-ul in Romania, atunci arbitrii vor decide campioana, iar eu nu vreau sa ajung la mana lor. Sa vad si eu acum ce a inteles Burleanu dupa sedinta asta de la LPF! Eu nu cred ca FRF nu mai are bani pentru VAR.

Au primit si ei bani de UEFA si FIFA. VAR-ul trebuie sa devina o prioritate pentru Burleanu si FRF. Nu vreau sa transformam campionatul intr-un circ prin scoaterea echipelor de pe teren, dar daca eu simt ca sunt furat asa voi face", a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies