Gigi Becali anamaria prodan Dennis Man FCSB Superliga Vin ZECILE de milioane dupa calificarile in Europa?! Anuntul Anamariei Prodan despre plecarile lui Man si Coman de la FCSB

Vin ZECILE de milioane dupa calificarile in Europa?! Anuntul Anamariei Prodan despre plecarile lui Man si Coman de la FCSB

Propunerile pe care Anamaria Prodan i le-a pus in fata lui Becali pentru Dennis Man au fost respinse.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 August 2020, 00:20
Data actualizarii: Marti 25 August 2020, 00:24

Agentul se asteapta insa la noi oferte atat pentru Man, cat si pentru Coman, celalalt fotbalist cotat de Becali la 15 milioane de euro.

Prodan spune ca preliminariile europene pot fi decisive pentru viitorul celor 2. Impresara are telefonul deschis pentru oferte.

"Eu mi-as dori foarte tare sa plece si Man, si Coman, dar nu e clubul condus de mine. Daca s-au oferit atat de multi bani... probabil o sa fie si in continuare oferte. Fiind si Europa League, voi mai gasi si altceva. E posibil orice, pentru ca sunt fotbalisti foarte buni", a spus Anamaria Prodan dupa Dinamo-Hermannstadt, pe care l-a urmarit din tribunele National Arena.

Prodan a declarat anterior, in direct la PRO X, ca Becali a refuzat propuneri de "11-12 milioane" pentru Man in aceasta vara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!