VIDEO Niculae a dat tonul la injuraturi impotriva Stelei la gala premiilor fanilor dinamovisti! Cum a fost amenintat 'TRADATORUL' Parvulescu:

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Ianuarie 2012, 20:29

Prieteni la miting si uniti impotriva jandarmilor, stelistii si dinamovistii s-au injurat azi de la distanta. Marius Niculae a fost pus de fanii lui Dinamo sa scandeze impotriva Stelei.

La premiile anuale ale fanilor dinamovisti a fost prezent si Parvulescu. Pe buzele fanilor nervosi! Parvulescu s-a pozat in tricoul lui Dinamo, dar a ajuns la Steaua!

"Fiecare e liber sa aleaga cum vrea, cu buzunarul, cu cu capul, cu inima, cum vrea. Dar cred ca o sa-i para rau ca n-a ales Dinamo" le-a spus Niculae dinamovistilor.
 
Golgheterul lui Dinamo, Niculae a fost ales jucatorul anului 2011, iar Tucudean a primit premiul pentru promisiunea anului.

Si Danciulescu a fost premiat de fanii care l-au adus si pe nepotul lui Haldan. "Ar fi cazul sa mai aducem si noi o bucurie suporterilor dinamovisti, pentru ca in ultimul timp am vorbit cam mult si am realizat cam putine.", a declarat atacantul.

 

Guvernul a aprobat un stimulent financiar pentru medicii care luptă cu Covid-19. Care este valoarea acestuia
BRAT