VIDEO EXCLUSIV "Du-te și culcă-te, că mi-e somn!". Ce făcea Cristiano Ronaldo în primul an în care a fost coleg cu Marius Niculae

Marius Niculae Cristiano Ronaldo Sporting Lisabona Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 08:53
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 09:01

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Spania și Anglia sunt cele două echipe care s-au calificat în ultimul act al Campionatului European din Germania.

Furia Roja a învins-o pe Franța în prima semifinală a turneului continental cu scorul de 2-1. În cea de-a doua semifinală de la EURO 2024 dintre Olanda și Anglia, britanicii s-au impus cu același scor.

Marea finală dintre Spania și Anglia se va disputa duminică, de la 22:00, pe Olympiastadion din Berlin. Meciul va putea fi urmărit în direct pe PRO TV și VOYO.

Dezvăluirile lui Marius Niculae despre Cristiano Ronaldo

Portugalia a fost eliminată în faza sferturilor de finală de la EURO 2024, după ce a fost învinsă de Franța după loviturile de departajare. 

Invitat la emisiunea microBEAST, Marius Niculae a vorbit despre evoluția lui Cristiano Ronaldo la EURO 2024, povestind și câteva întâmplări din perioada în care cei doi au fost colegi la Sporting Lisabona. 

"Și-a dorit mai mult decât a putut duce, din punctul meu de vedere. Se cunosc și la ei anii. Clar are calitatea pe care toți o vedem, dar vârsta își spune cuvântul și la el. 

Mă trezea după-amiaza cu flotările lui și cu abdomenele. Și cu vorbitul în fața oglinzii. Își spunea că o să fie numărul unu, că o să fie cel mai bun. D-abia venise la prima echipă. 'Bă băiatule, du-te măi și culcă-te, că mi-e somn!'", a declarat Marius Niculae, în exclusivitate la PRO TV

Cristiano Ronaldo, tentat să continue la naționala Portugaliei și după EURO 2024

La câteva zile după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024, ziarul portughez Record susține că atacantul este așteptat să continue la echipa națională și după dezamăgirea de la turneul final.

"Conform unor informații pe care le-am primit de la o sursă apropiată de jucător, Cristiano Ronaldo este așteptat să rămână disponibil pentru naționala Portugaliei. El reflectă acum la prestațiile sale de la EURO 2024, așa cum face de fiecare dată după competițiile majore", a scris Record.

Portughezii subliniază că ideea lui Cristiano Ronaldo este aceea de a nu se retrage încă de la echipa națională, însă decizia sa nu este finală, considerând că tema "nu este una urgentă".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!