"Taticul" Ferguson o invata pe Dinamo sa ajunga in Liga Campionilor: "Mizati pe batrani!" Cum ar ajunge Borcea dupa 10 ani in grupe! :)

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Ianuarie 2012, 20:04

	"Taticul" Ferguson o invata pe Dinamo sa ajunga in Liga Campionilor: "Mizati pe batrani!" Cum ar ajunge Borcea dupa 10 ani in grupe! :)

Paul Scholes a revenit pe teren dupa 200 de zile in care a fost somer. A reusit chiar sa dea gol la primul meci in care a fost titular, cu Bolton, pe teren propriu in fata a 70.000 de oameni.

Sir Alex Ferguson e fericit pentru inspiratia de a-l convinge pe Scholes sa revina pe teren si le recomanda tuturor antrenorilor sa nu renunte usor la jucatorii batrani.

Rivala lui United, Arsenal, a apelat la aceeasi tactica pentru a iesi din criza. Wenger l-a readus pe Henry iar acesta a calificat echipa in Cupa Angliei de unul singur la chiar primul meci. "Mizati pe bratrani" a fost mesajul celor doi.


Echipele din Liga I au ce sa invete de la cei doi zei ai fotbalului mondial. In Romania sunt putini jucatori experimentati care mai joaca la nivel inalt. Danciulescu e reprezentantul lor fiind printre cei mai buni marcatori din tur si lider in campionat cu Dinamo. Claudiu Niculescu o tine in spate pe U Cluj iar Pancu pe Rapid. Cadu e simbolul lui Cfr Cluj, fiind printre putinii oameni care au rezistat valului de schimbari facute de Paszkany si Muresan.


Steaua n-are un asemenea simbol. L-a readus anul trecut pe Dica si a castigat un trofeu dupa 5 ani - Cupa. Becali l-a dat afara insa. Banel, cel mai vechi jucator din lotul Stelei a plecat in septembrie dupa 5 ani. Nimeni nu rezista mai mult de atat la Steaua.


Tot dinamovistii viseaza frumos. Cu Mutu capitan, sa ajunga in Liga Campionilor. Chiar daca "Briliantul" ar avea 37 de ani. Ar avea cineva curaj sa parieze pe el? :)

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT