Liga 1

VIDEO | Gest IMPRESIONANT din partea lui Galatasaray pentru Gica Hagi! Turcii il sarbatoresc pe 'REGE' la 19 ani de la retragere

Gica Hagi este sarbatorit in Turcia, unde a facut istorie, la 19 ani dupa retragere.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2020, 16:59
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2020, 17:01

Gica Hagi este un adevarat simbol la Galatasaray, iar turcii nu rateaza nici o ocazie pentru a-si manifesta admiratia pentru 'rege'. Galata a distribuit pe Twitter un video cu cele mai bune momente ale romanului in tricoul lor.

"Legenda lui Galatasaray si-a incheat cariera pe 26 mai 2001 si a adunat o colectie de goluri si trofee si sute de clipe memorabile. Nu te vom uita niciodata, profesor Hagi. 5 sezoane, o Cupa UEFA, o Supercupa a Europei, 4 titluri si 2 Cupe ale Turciei.", este mesajul postat de turci.

Gheorghe Hagi a jucat la Galata intre 1996 si 2001. A marcat 59 de goluri in 132 de meciuri si a ramas profund in inimile fanilor dupa prestatiile senzationale.

"Daca l-as uita pe Hagi, as fi omorat cu pietre. A insemnat enorm pentru fotbalul nostru. El a fost cel mai mare. Dupa Hagi a fost Alex si Muslera.", a spus Emre Belozoglu, fost coleg al lui Hagi din perioada petrecuta in Turcia.

Modifică setările cookies