Vestea pe care Becali o astepta! Ministrul Stroe a facut anuntul: "Cei care vor sa plateasca si sa inchirieze arena, o pot face!"

Liga 1 FCSB Gigi Becali Stadionul Arcul de Triumf Superliga Vestea pe care Becali o astepta! Ministrul Stroe a facut anuntul: "Cei care vor sa plateasca si sa inchirieze arena, o pot face!"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Septembrie 2020, 14:42
Data actualizarii: Duminica 13 Septembrie 2020, 15:11

FCSB a primit interzis pe stadionul din Ghencea, iar pentru moment, Becali cauta o arena pe care sa joace echipa pentru a reduce costurile mari de pe National Arena.
 

Stadionul Arcul de Triumf este aproape gata, iar Ministrul Ionut Stroe a anuntat ca echipele de fotbal il pot inchiria pentru a juca acolo. Stadionul a fost construita pentru EURO 2020, iar pe el sa va juca cel mai mult rugby. Chiar daca arena este destinata rugby-ului, ministrul Tineretului si Sportului a spus ca stadionul poate gazdui echipe care practica si alte sporturi.

"Nu putem vorbi de a da la o parte rugbiul de pe Arcul de Triumf. Cu siguranta nu. Este casa rugbiului romanesc, el va gazdui meciurile echipei nationale, turneele, finalele campionatelor de rugbi. Din punctul meu de vedere, Arcul de Triumf  va fi in continuare casa rugbiului romanesc.

Evident că prezenţa altor echipe, altor sporturi, acolo, nu poate fi îngrădită atâta timp cât acest obiectiv de 40 de milioane de euro este făcut din bani publici. Şi alţii, în condiţiile în care vor să plătească şi vor să închirieze acest bun din domeniul public, pot să o facă. Dar în niciun caz nu putem vorbi de eliminarea rubgiului de acolo", a spus Ionuţ Stroe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!