Vecinii din Moldova au pus ochii pe un roman! Vor sa naturalizeze un golgheter din Liga 1! "Nu m-a sunat nimeni! Daca ma suna, ma duc!"

Autor: Sport.ro
Vineri 31 Ianuarie 2014, 12:48

	Vecinii din Moldova au pus ochii pe un roman! Vor sa naturalizeze un golgheter din Liga 1! "Nu m-a sunat nimeni! Daca ma suna, ma duc!"

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

UPDATE: Contactat telefonic de Sport.ro, jucatorul celor de la U Cluj a spus ca nu stie nimic:

"Nu m-a sunat nimeni, am auzit ce scrie presa, dar nu m-a cautat nimeni pana acum. Ma gandesc la asta, daca ma suna, ma duc. E normal, daca te suna cineva cu o astfel de oferta!", a spus Lemnaru.


Valentin Lemnaru are 29 de ani si joaca pentru U Cluj. Pana acum, in acest sezon, a marcat, in medie, un gol la doua partide: are 7 reusite in 14 meciuri.

Lemnaru a primit un telefon din Republica Moldova pentru a fi naturalizat de echipa nationala a vecinilor de peste Prut, anunta ProSport.

El inca nu a dat un raspuns, anunta ProSport, care mai scrie ca jucatorul se gandeste serios sa faca pasul. Pana acum, Valentin Lemnaru nu are vreo selectie pentru nationala Romaniei, asa ca poate juca pentru vecinii Romaniei, daca isi da acordul.

Zeci de percheziții ale DIICOT într-un dosar de delapidare la Opera Națională Iași
BRAT

Modifică setările cookies