S-a facut! Paul Papp revine in Liga 1: "Nu a fost niciun moment vorba de Steaua, am batut palma cu Astra!" Ce spune fundasul:

Autor: Sport.ro
Luni 27 Ianuarie 2014, 15:46

	S-a facut! Paul Papp revine in Liga 1: "Nu a fost niciun moment vorba de Steaua, am batut palma cu Astra!" Ce spune fundasul:

► Unii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

Paul Papp revine in fotbalul romanesc dupa un sezon si jumatate petrecut in Serie A, in tricoul lui Chievo. Fundasul central in varsta de 24 de ani a confirmat ca va juca din aceasta iarna la Astra Giurgiu.

Desi mai multe surse apropiate Astrei au anuntat inca de zilele trecute ca fundasul va veni la Giurgiu, mutarea s-a amanat pentru cateva zile, aparand chiar zvonul ca Steaua l-ar putea deturna.

Fundasul a spus insa ca nu s-a pus problema de asa ceva, explicand motivul intarzierii.

"Intr-un final, Chievo l-a luat pe Michele Canini de la Atalanta. El a avut un eveniment neplacut, o tragedie in familie, si nu a putut sa faca vizita medicala. Asta a fost motivul intarzierii. Am vazut ca, de atata asteptare, apurasera si zvonuri cum ca as ajunge la Steaua. Nu e cazul de asa ceva, eu am batut palma cu oamenii de la Astra  si astept sa ma lupt pentru titlu", a spus Paul Papp, citat de Digisport.

Dinu Gheorghe, presedintele liderului din Liga 1, a confirmat si el mutarea: "Totul e aranjat. Maine vine in tara si vom si semna, iar apoi va pleca in cantonament pentru a se alatura lotului in Antalya", a spus acesta.

Vreme extremă în Grecia. Cel puţin 16 persoane spitalizate din cauza "valului istoric de căldură"
BRAT
Modifică setările cookies