Lucian Sanmartean FC Vaslui Gigi Becali Steaua Liga 1

Rasturnare de situatie in Liga 1! Sanmartean poate primi INTERZIS la Steaua! "Nu mai crede nimeni in el!" Mutarea dorita de Becali este in aer:

► Unii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Ianuarie 2014, 16:57
Data actualizarii: Marti 28 Ianuarie 2014, 01:15

Sanmartean a ramas o tinta de transferuri pentru Steaua, dupa cum au afirmat si oficialii clubului. Chiar daca nu vine in iarna, asa cum se astepta, problemele pe care le mai are la Vaslui pot face ca jucatorul sa ajunga, totusi, in vara.

Unul dintre fostii jucatori ai Stelei, Sorin Paraschiv a comentat pentru Dolce situatia pe care o are mijlocasul moldovenilor.

"Sanmartean deja de 3-4 ani e tinta Stelei si nu reuseste sa ajunga la Steaua. Cauzele nu le stiu. Este un fotbalist pe care orice echipa si-l doreste, orice echipa din Romania. Dar, parerea mea, pana la urma va ramane la Vaslui. Daca s-a vorbit atat de mult de un transfer la Steaua si nu s-a realizat, pana la urma nu mai crede nimeni in acest transfer.

Este un jucator de mare valoare, a demonstrat-o la Vaslui. Cred ca poate face fata la Steaua pentru ca este un jucator cu calitati foarte multe si Steaua ar avea nevoie de un jucator precum Sanmartean", a spus Paraschiv.

Modifică setările cookies