Varianta surpriza de ultima ora. Clubul URIAS din Italia la care poate ajunge Szukala in cateva saptamani! Il pierde Steaua?

Varianta surpriza de ultima ora. Clubul URIAS din Italia la care poate ajunge Szukala in cateva saptamani! Il pierde Steaua?

Aflat in ultimele 6 luni de contract, Lukasz Szukala ar putea pleca de la Steaua in aceasta iarna.

Meciurile din 2014 s-au incheiat, acum incep meciurile din afara terenului. Negocierile pentru transferuri si pentru noile contracte sunt adevaratele derbyuri pe care conducatorii de cluburi din Romania le vor purta in urmatoarea luna.

Unul dintre cele mai active cluburi de pe piata transferurilor din aceasta iarna ar putea fi Steaua. Daca la capitolul veniri nu exista inca nume concrete, in privinta plecarilor sunt mai multi fotbalisti care ar putea sa se desparta de club.

Szukala, unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei in acest an, se afla in ultimele 6 luni de contract si s-ar putea desparti de Steaua la inceputul anului 2015.

Ziaristii italieni de la Cinquequotidiano.it scriu astazi ca fundasul polonez al Stelei se afla pe lista de transferuri a lui Lazio Roma, club care are nenumarate probleme medicale in defensiva. Pentru Szukala (30 ani), transferul la Lazio poate fi ultima mare sansa a carierei sa prinda un contract la un club puternic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies