Liga 1

Szukala, REVENIRE FANTASTICA! Fundasul a devenit liber de contract si e gata sa semneze

Lucasz Szukala s-a despartit oficial de turcii de la Ankaragucu! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Ianuarie 2019, 14:51
Data actualizarii: Marti 15 Ianuarie 2019, 14:54

Presa poloneza anunta ca Szukala a devenit liber de contract si negociaza cu doua echipe din Liga 1. Fundasul in varsta de 34 de ani e in conflict cu turcii de la Ankaragucu si a depus memoriu la FIFA pentru ca nu a fost platit.

Szukala poate fi solutia asteptata de Becali pentru postul de fundas central. FCSB i-a transferat pe Matei, Stoian si Fortes, insa problema cea mai mare din tur a fost linia de fund. Cu Balasa si Planic pe linia de fund, FCSB a fost descoperita in momentul in care unul dintre cei doi a lipsit de pe teren.

Szukala a mai negociat cu FCSB o revenire in iarna lui 2016, insa mutarea a picat din cauza pretentiilor polonezului. Szukala a mai jucat la FCSB intre 2012 si 2015 si este insurat cu o romanca. El a anuntat de mai multe ori ca vrea sa se stabileasca in Romania dupa retragerea din fotbal. 

SZUKALA, LA FCSB PANA IN VARA?

Gigi Becali a batut palma cu Iulian Cristea, fundasul in varsta de 25 de ani de la Gaz Metan. Mediesenii nu vor sa-l lase pe Cristea inca de acum la FCSB, astfel ca Szukala poate fi o varianta pentru Teja pentru urmatoarele 6 luni. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies