Steaua e in aer! Astazi a expirat armistitiul dintre Armata si echipa, urmeaza razboi sau pace cumparata! Cand au loc negocierile:

Autor: Sport.ro
Luni 15 Decembrie 2014, 09:51

	Steaua e in aer! Astazi a expirat armistitiul dintre Armata si echipa, urmeaza razboi sau pace cumparata! Cand au loc negocierile:

Intelegerea dintre Armata si FC Steaua expira astazi. Pana la un nou armistitiu, echipa nu mai are dreptul sa foloseasca numele, culorile si sigla clubului in orice fel de activitati publice.

Conducerea Stelei si reprezentantii Ministerului Apararii au cazut la pace la inceputul saptamanii trecute pentru un armistitiu de 7 zile, care a expirat astazi, pentru ca echipa de fotbal sa nu traiasca rusinea de la meciul de campionat cu CSMS Iasi la ultimele doua partide ale anului.

Steaua a fost "Steaua" din nou la meciul din Europa League, cu Dinamo Kiev si la cel din Cupa Ligii, cu Iasi, iar de astazi nu mai are dreptul sa se foloseasca de numele, culorile si sigla clubului in orice fel de activitati publice.

Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva si va fi pusa in aplicare atata timp cat reprezentantii Stelei si cei ai MAPN nu ajung la o intelegere.

Cele doua parti nu se vor intalni astazi, insa negocierile vor fi demarate pana la sfarsitul saptamanii. Steaua incearca sa scape ieftin din aceasta problema, dar discutiile se anunta foarte dure. Generalii vor sa profite la maximum de pe urma deciziei definitive a justitiei, iar suma propusa de Minister pentru "chiria" brandului Steaua se ridica la 1 milion de euro, a anuntat Dumitru Dragomir.

"Am vorbit cu Gigi Becali, m-a sunat zilele trecute. L-am sfatuit sa nu plateasca nicio ban. I-am zis ca daca plateste e un fraier. Ce a facut Armata pentru echipa asta? In Ghencea te mananca sobolanii, n-au investit nimic in stadionul ala. Daca nu era Becali, se alegea praful de Steaua", a spus Dumitru Dragomir la Sport.ro.

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies