Varianta propusa de un oficial de la Poli Iasi pentru testarea jucatorilor din Liga 1: "Eu cred ca am gasit solutia ideala"

Varianta propusa de un oficial de la Poli Iasi pentru testarea jucatorilor din Liga 1: "Eu cred ca am gasit solutia ideala"

Programul Ligii 1 a fost dat peste cap dupa ce au aparut tot mai multe cazuri de coronavirus.

La Poli Iasi, Rodny Lopes Cabral, a fost testat pozitiv, iar ulterior testul a iesit negativ. El a putut evolua in meciul cu Clinceni, unde a reusit sa faca un penalty in minutul 7.

Ciprian Paraschiv, presedintele lui Poli Iasi, a declarat ca echipa condusa de el a gasit solutia ideala, iar pentru a nu pierde timp in carantina, jucatorii vor fi testati de 3 ori.

"Nu ma pricep foarte bine cum se analizeaza aceste teste. Eu cred ca solutia ideala a gasit-o deja Iasiul. Atunci cand ai un jucator de testat pozitiv, sa incerci inca o testare sa vezi rezultatul, iar daca e nagativ faci si a treia testare sa te convingi ca e nagativ. Eu zic ca aceasta este solutia ideala ca sa nu pierzi niste zile in carantina", a declarat oficialul de la Iasi pentru PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies