Varianta propusa de un oficial de la Poli Iasi pentru testarea jucatorilor din Liga 1: "Eu cred ca am gasit solutia ideala"

Varianta propusa de un oficial de la Poli Iasi pentru testarea jucatorilor din Liga 1: "Eu cred ca am gasit solutia ideala"

Programul Ligii 1 a fost dat peste cap dupa ce au aparut tot mai multe cazuri de coronavirus.

La Poli Iasi, Rodny Lopes Cabral, a fost testat pozitiv, iar ulterior testul a iesit negativ. El a putut evolua in meciul cu Clinceni, unde a reusit sa faca un penalty in minutul 7.

Ciprian Paraschiv, presedintele lui Poli Iasi, a declarat ca echipa condusa de el a gasit solutia ideala, iar pentru a nu pierde timp in carantina, jucatorii vor fi testati de 3 ori.

"Nu ma pricep foarte bine cum se analizeaza aceste teste. Eu cred ca solutia ideala a gasit-o deja Iasiul. Atunci cand ai un jucator de testat pozitiv, sa incerci inca o testare sa vezi rezultatul, iar daca e nagativ faci si a treia testare sa te convingi ca e nagativ. Eu zic ca aceasta este solutia ideala ca sa nu pierzi niste zile in carantina", a declarat oficialul de la Iasi pentru PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ludovic Orban îi critică în FT pe premierii din Ungaria și Polonia. ”Această atitudine este împotriva întregii Europe”
BRAT

Modifică setările cookies