Valeriu Iftime, reacție categorică despre "turbulențele" de la FCSB

FCSB FC Botosani valeriu iftime Superliga FCSB
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 18:49
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 19:03

FC Botoșani și FCSB  se întâlnesc duminică, 21 noiembrie, în cel mai tare meci al primei etape din returul sezonului regulat al Ligii 1.

FCSB vine după o criză internă. Egalul cu FC Voluntari a dus, într-un final, la despărțirea de Edward Iordănescu și revenirea lui Toni Petrea, cel care a fost principal și în sezonul precedent.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, se sperie de situația de la FCSB, deoarece consideră că fotbaliștii săi nu vor trata serios acest meci.

Faptul că sunt acum anumite tulburări, ne face un mare rău. Pentru că subconștientul fotbalistilor nostri va fi, lasă că au probleme și îi batem noi. FCSB-ul, cu sau fără Iordănescu, joacă bine. Faptul că Iordănescu pleacă acum, habar nu am de ce pleacă. 

Din ce am văzut la televizor mi se pare că motivul e irelevant. Domnul Becali a spus că echipa a jucat, prost, chiar a jucat prost. Nouă ne dă o anumite încredere care este falsă. Cu FCSB nu poți câștiga dacă nu ai șansă, dacă nu ești concentrat, dacă nu ai un arbitru să nu facă greșeli grave. 

Mai prost ca acum nu a jucat FCSB-ul, cu Voluntariul a avut noroc. Dacă Botoșani nu ar fi jucat bine cinci etape, în care a avut ghinion, aș fi spus că echipa joacă prost. Domnul Becali vrea ca această echipă să aibă posesie, să facă spectacol ca Barcelona, dar nu se poate. 

Covidul la FCSB e jumătate din meritul domnuli Becali, dânsul e împotriva vaccinului, dânsul lansează niște cataclisme. 

Mi se pare foarte subțire motivul pentru care a cedat domnul Iordănescu. Patronul conduce prin altceva, nu să decidă el tot, ăsta e un primitivism rar întâlnit”, a spus Iftime, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!