Valeriu Iftime a făcut anunțul: „Vreau să mă las! Dau clubul gratis!” Ce l-a nemulțumit pe acționarul Botoșaniului

valeriu iftime FC Botosani Superliga Valeriu Iftime
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 18:16
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 18:21

Valeriu Iftime a dezvăluit că își dorește să renunțe la FC Botoșani.

Valeriu Iftime este acționar la FC Botoșani de mai bine de un deceniu, însă omul de afaceri susține că mediul din fotbalul românesc nu îl reprezistă. Nemulțumit de comportamentul patronilor din Liga 1, care vor să decidă totul, și de amatorismul Federației, Iftime a precizat că ar renunța gratis la clubul moldovean, dacă ar găsi o persoană dornică să investească în locul său.

Iftime: „Fotbalul nu mi-a adus nimic, doar mă enervează și îmi mănâncă viața!”

Toți patronii totalitari în România au pierdut bani, excepția e domnul Copos. Nu poți să le faci pe toate, fotbalul este al specialiștilor, trebuie să îți iei niște angajați pe care să îi respecți. 

  • Valeriu Iftime

Da, vreau să mă las. Dacă găsesc un investitor care să preia, renunț. Aerul din fotbalul românesc nu este deloc respirabil pentru mine. Nu producem spectacol din cauza acestor patroni. Eu fac fotbal dintr-o responsabilitate socială. Fotbalul e plin numai de angoase, de energii negative.

Anul acesta nu este un an bun pentru mine financiar. Eu cred că banii în fotbal vor fi din ce în ce mai puțini. Dacă FCSB, care are bani, nu mai cumpără jucători și nu mai investește. Noi mimăm fotbalul, cu greșeli de arbitraj imense. 

Fotbalul nu mi-a adus nimic, doar mă enervează și îmi mănâncă viața.

Aș da gratis clubul, nu vreau bani. Vreau doar pe cineva care să poată ține clubul măcar trei ani. Nu avem nicio datorie, niciun litigiu cu niciun jucător, vă jur!”, a declarat Valeriu Iftime la digisport. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!